Βαλένθια-Αλαβές 3-0: Αήττητες και βελτιωμένες οι “νυχτερίδες” (hls)

Το σύνολο του Μπορδαλάς έχοντας ως άξονες τους Σολέρ και Γκουέντες έφτασε με νέα νίκη τους 7 βαθμούς ύστερα από 3 αγωνιστικές.

Oι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια, στο 3′ χάρη στην ασίστ του Τσέρισεφ και το τελείωμα του Βας.

Μάλιστα στο 8ο λεπτό έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Γκουέντες έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της αναιμικής Αλαβές.

Η ομάδα του Μπορδαλάς είχε ως κινητήριο μοχλό τον Γκουέντες που είχε ελευθερία στις κινήσεις του και βρισκόταν μονίμως μεταξύ των γραμμών της Αλαβές.

Στο 45+2′ ήρθε μια στιγμή μαγείας από τον Σολέρ (προσφάτως κληθείς στην εθνική Ισπανίας από τον Λουίς Ενρίκε), μετά τη σέντρα του Γκαγιά και την ασίστ του Γκουέντες, ο Ισπανός με απίθανο τρόπο βρήκε και πάλι δίχτυα με τακουνάκι, φτάνοντας τα 3 γκολ στη La Liga για το 2-0.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Γκουέντες σημείωσε το 3-0 ύστερα από ασίστ του Μάξι Γκόμες, με το εναπομείναν διάστημα να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι Βάσκοι έχουν μόνο ήττες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, ενώ η Βαλένθια έχει την καλύτερη συγκομιδή της απο το 2014/15 με 7 βαθμούς.

Bαλένθια (4-2-3-1): Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Παουλίστα, Αλδερέτε (85′ Ντιακαμπί), Γκαγιά (αρχ.), Βας (85′ Μούσα), Γκιγιαμόν (68′ Ράτσιτς), Σολέρ, Γκουέντες (68′ Μάρκος Αντρέ), Τσέρισεφ, Γκόμες

Προπονητής: Χοσέ Μπορδαλάς

Αλαβές (4-4-2): Πατσέκο, Ναβάρο, Μιάζγκα, Λεζέν, Λόπεθ, Πελίστρι (68′ Μέντεθ), Λουμ (62′ Πέρε Πονς), Πίνα (83′ Μογιά), Γκαρθία (46′ Ριόχα), Γκουιντέτι (62′ Σιλά), Χοσέλου

Προπονητής: Χάβι Καγέχα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.