Ατλέτικο-Έλτσε 1-0: “Καθάρισε” πάλι ο Κορέα (hls)

Σημασία έχει η νίκη και η Ατλέτικο έστω και αν δυσκολεύτηκε, κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» απέναντι στην Έλτσε με σκορ 1-0.

Στην επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο των «ροχιμπλάνκος» μετά από 533 ημέρες, η ομάδα του Φραν Εσκριμπά έφερε σε δύσκολη θέση τους πρωταθλητές Ισπανίας, ειδικά στο 2ο ημίχρονο όταν και ήταν πιο απειλητική, αλλά δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει την ήττα, την 7η συνεχόμενη από τους Μαδριλένους. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Άνχελ Κορέα στο 39ο λεπτό, καθώς εκμεταλλεύτηκε την έξοχη ασίστ του Ροδρίγο Ντε Πολ και το λάθος του Κίκο Κασίγιας και με υπέροχο τρόπο τελείωσε τη φάση σκοράροντας για 3η φορά στην εφετινή σεζόν.

**379 ερυθρόλευκα γαρίφαλα-ένα για κάθε μέλος του συλλόγου που πέθανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας- ήταν σήμερα στο γήπεδο. Υπήρξε και σιγή καθώς ο βιολιστής και οπαδός της Ατλέτικο. Πάμπλο Ναβάρο έπαιξε τον ύμνο της ομάδας, ως φόρο τιμής σε όσους έφυγαν από τη ζωή. Επίσης έγινε πριν από την έναρξη του αγώνα η απονομή του πρωταθλήματος που κέρδισε την περυσινή σεζόν η Ατλέτικο, το 11ο στην ιστορία του συλλόγου.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.