Αλαβές – Μαγιόρκα 0-1: Χρυσή αλλαγή Φερνίνιο (hls)


Εξαιρετικό πρώτο μέρος και για τις δύο ομάδες που αν ήταν πιο προσεκτικές στο τελείωμα των φάσεων θα είχαν καταφέρει να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Αρχικά οι γηπεδούχοι στο 6ο λεπτό έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του εντελώς αμαρκάριστου Πονς από τη βούλα του πέναλτι βρήκε σε ετοιμότητα τον Ρέινα που μπλόκαρε τη μπάλα.

Δύο λεπτά μετά ήρθε η απάντηση της Μαγιόρκα, με τον Ντε Γκαλαρέτα να επιλέγει το μακρινό σουτ που επίσης βρήκε τον αντίπαλο τερματοφύλακα (Πατσέκο) σε ετοιμότητα βγάζοντας την μπάλα κόρνερ.

στο 23ο λεπτό, ο Χοσέλου μπήκε δυναμικά στην περιοχή της Μαγιόρκα πλάσαρε με δύναμη αλλά ο Ρέινα του είπε “όχι” και στην κόντρα ο Εμπουλά βγήκε τετ-α-τετ με τον Πατσέκο ο οποίος όμως βγήκε και πάλι κιητής κράτωντας το 0-0.

Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος ήρθε στο 3ο λεπτό του έξτρα χρόνου με την κεφαλιά του Εμπουλά να περνά λίγο άουτ.

Ντεμπούτο όνειρο

Στο δεύτερο μέρος η Μαγιόρκα μπήκε δυνατά και από νωρίς πίεσε την άμυνα των γηπεδούχων χωρίς όμως να φτάσει σε κάποια ευκαρία μέχρι το 59ο λεπτό. Εκεί η Μαγιόρκα είδε την τύχη να της γυρνά την πλάτη όταν από τη σέντρα του Μπάμπα ο Πρατς κέρδισε τους αντιπάλους του στον αέρα, έπιασε την κεφαλιά αλλά εκείνη πήγε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στο κάθετο χωρίς να περάσει τη γραμμή μένοντας το 0-0.

Λίγα λεπτά μετά, στο 66′ η Αλαβές θα μείνει με δέκα παίκτες αφού ο Ντουάρτε είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Φερνίνιο.

Αυτό αλλάζει τα δεδομένα και στο 78ο λεπτό ο Βάλιεντ σούτερ πολύ καλά όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι και δύο λεπτά μετά ο Φερνίνιο σε ντεμπούτο όνειρο (είχε κερδίσει την κόκκινη κάρτα) σκόραρε με εξαιρετική λόμπα πάνω από τον Ρέινα, ύστερα από εξαιρερική πάσα του Σάλβα.

Η Αλαβές πάλεψε για την ισοφάριση, έψαξε με κάθε τρόπο να φτάσιε στο γκολ χωρίς ομως να τα καταφέρει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.