Βαράν: Μεταξύ των πιο δαπανηρών παραχωρήσεων της Ρεάλ

Όλα δείχνουν πως ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη ύστερα από 11 χρόνια, τονώνοντας τα ταμεία των «μπλάνκος» την κατάλληλη στιγμή.

Οι δημοσιογραφικές αναφορές από Ισπανία και Αγγλία συγκλίνουν προς μία κατεύθυνση: η παραχώρηση του Ραφαέλ Βαράν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι θέμα ημερών.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός κατ’ ουσίαν «θυσιάζεται» από τους Μαδριλένους, οι οποίοι γνωρίζουν πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να αποφέρει ένα σημαντικό ποσό με την πώλησή του, ειδικά ένα έτος πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Η Ρεάλ στις αρχικές συζητήσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» ζήτησε 70 εκ. ευρώ, με την αγγλική αντιπρόταση να φτάνει αυτή τη στιγμή στα 45+5 εκ. ευρώ με bonus.

Εάν θεωρήσουμε πως η μεταγραφή ολοκληρώνεται σε αυτό το ποσό (50 εκ.), τότε μπαίνει στο top-5 πωλήσεων στην ιστορία των «μερένγκες».

Μόνο πίσω από τα 100 εκ. που είχε δώσει η Γιουβέντους για τον Ρονάλντο, τα 80 εκ. της Τσέλσι για τον Μοράτα και τα 75 εκ. επίσης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ντι Μαρία.

Υπενθυμίζεται πως ο Βαράν σε ηλικία 17 ετών είχε αποκτηθεί με εισήγηση Ζινεντίν Ζιντάν το 2011 από τη Λανς έναντι 10 εκ. ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.