Κούμαν για Μέσι: «Ανησυχώ αλλά έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο ζήτημα της ανανέωση του Λιονέλ Μέσι με τον σύλλογο, δηλώνοντας πως εμπιστεύεται τον Χουάν Λαπόρτα

Ολόκληρος ο οργανισμός της Μπαρτσελόνα δουλεύει εδώ και αρκετές ημέρες, προκειμένου να συμφωνήσει με τον Λιονέλ Μέσι για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή και αυτό το γεγονός φαίνεται πως ανησυχεί και τον προπονητή της ομάδας, Ρόλαντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός τεχνικός, πιστεύει πως ο σύλλογος θα καταφέρει να πείσει τον Μέσι αλλά μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, δεν έκρυψε πως είναι ανήσυχος καθώς θεωρεί τον παίκτη, τον συγκεκριμένο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όταν τίποτα δεν έχει λυθεί, πρέπει να είσαι ανήσυχος αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο μας και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να λύσουμε το θέμα. Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να ανανεώσει ο Μέσι αλλά είναι επίσης σημαντικό και για το Ισπανικό ποδόσφαιρο γιατί παραμένει ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου. Πρέπει να του δώσουμε ένα κίνητρο για να παραμείνει μαζί μας.

Ο Λέο έδειχνε πάντα ότι ήθελε να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα. Ξέρω ότι ο σύλλογος εργάζεται με τους δικηγόρους και τον πατέρα του προκειμένου να φτάσει σε μια συμφωνία. Αυτή τη στιγμή, ο παίκτης αγωνίζεται στο Κόπα Αμέρικα οπότε έχει το μυαλό σε άλλα πράγματα. Ο Λέο έχει κάνει τα πάντα για την ομάδα και πρέπει να παραμείνει.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.