Επέστρεψε στις νίκες η Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», επικράτησε με 2-1 της Λεβάντε και με την έβδομη νίκη της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έφτασε τους 23 πόντους.

Η Αθλέτικ του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», επικράτησε με 2-1 της Λεβάντε και με την έβδομη νίκη της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έφτασε τους 23 πόντους.

Οι Βάσκοι, μετά από 13 αγώνες, είναι στην πεντάδα της βαθμολογίας κι αυτό χάρη στο γκολ του Αντούριθ στο 84΄ που έδωσε τη νίκη με 2-1 απέναντι στους Λεβαντίνους. Η συνεργασία του σκόρερ με τον Ιτουράσπε έπιασε τόπο, με αποτέλεσμα το «τρίποντο» να μείνει στο «Σαν Μαμές» και τη Λεβάντε να παραμείνει στους 17 και την ένατη θέση του πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπαράλ στο 34΄, ο Ρίκο ισοφάρισε στο 72΄, με τον Αντούριθ να σημειώνει το νικητήριο τέρμα στο 84΄ και ν΄ αποβάλλεται στο 92΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Για τους φιλοξενούμενους του Χοακίν Καπαρός στον πάγκο έμεινε ο Λουκάς Βύντρα, ενώ ο Νίκος Καράμπελας μπήκε στη θέση του Ίβανσιτς στο 64΄. Ο Ελ Ζαρ (πρώην ΠΑΟΚ) αντικατέστησε στο 76΄ τον σκόρερ Μπαράλ.

Στο «Αλφόνσο Πέρεθ» Χετάφε και Έλτσε έμειναν στο 1-1, για τη 13η αγωνιστική, με τον Λεόν να φέρνει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, στο 18΄, και τον Μποακί να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 61΄. Στους 20 βαθμούς έφτασε η Χετάφε, στους 14 η Έλτσε που διαμαρτύρεται και για πέναλτι που δεν δόθηκε στο δεκάλεπτο του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.