Ρονάλντο: «Θέλω τον τίτλο στη χώρα μου»

Να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Champions League μέσα στην πατρίδα του θέλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπάγερν Μονάχου.

Να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Champions League μέσα στην πατρίδα του θέλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπάγερν Μονάχου. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση της «Βασίλισσας» της Ευρώπης στη Γερμανία και τη νίκη 4-0, με την οποία σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό της Λισσαβόνας.

Αρχικά, ο Ρονάλντο τόνισε: «Αξίζαμε να είμαστε στον τελικό και όλοι, ο προπονητής και το επιτελείο του, αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί παίξαμε πολύ καλά. Τώρα θα πάμε, θα απολαύσουμε τον τελικό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε τα φαβορί μέσα στο γήπεδο. Πάντα είναι 50-50 όταν πας σε έναν τελικό, ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες είναι, οπότε εμείς θα κάνουμε το καλύτερο και θα αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Ο τελικός θα είναι στην χώρα μου και θέλω να κατακτήσω το Champions League».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην εμφάνισή του στο Μόναχο: «Το ήθελα και ήξερα ότι χρειάζομαι ένα ακόμα γκολ, αλλά αν δεν γινόταν δεν θα τρελαινόμουν κιόλας. Ήταν καταπληκτική πάσα από τον Μπέιλ. Όλη η ομάδα με βοήθησε. Είμαι χαρούμενος που έσπασα το ρεκόρ του Champions League, αλλά θέλω να το κατακτήσω και είμαι όλοι πολύ ενθουσιασμένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.