Τρέχει με… 371 ο Μέσι

Έχει καταρρίψει δεκάδες ρεκόρ στην καριέρα του, αλλά πάντα θα υπάρχουν κι άλλα που θα... ελκύουν το ενδιαφέρον του. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα πριν καλά-καλά κλείσει τα 28 του χρόνια.

Έχει καταρρίψει δεκάδες ρεκόρ στην καριέρα του, αλλά πάντα θα υπάρχουν κι άλλα που θα… ελκύουν το ενδιαφέρον του. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα πριν καλά-καλά κλείσει τα 28 του χρόνια.

Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου πέτυχε χατ τρικ στο 7-0 των «μπλαουγκράνα» με την Οσασούνα για την 28η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν και έφτασε τα 371 τέρματα με τη φανέλα της ομάδας της Βαρκελώνης. Βέβαια για να ξεπεράσει τον μέχρι πρότινος αρχισκόρερ των Καταλανών, Παουλίνο Αλκάνταρα, που έχει σκοράρει 369 φορές για την «Μπάρτσα», χρειαζόταν μόλις δύο.

Ο Μέσι «έπιασε» τον Αλκάνταρα στο 18′, τον ξεπέρασε στο 63′ και στο 88′ ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου, κάνοντας… ακόμη πιο δύσκολο το έργο όποιου αποφασίσει να τον κοντράρει στο μέλλον. Δεδομένης, ωστόσο, της ηλικίας του Αργεντίνου μάγου και της δυσκολίας να φύγει από την Μπαρτσελόνα, τότε είναι πολύ πιθανό η πρώτη θέση των σκόρερ των «μπλαουγκράνα» να έκλεισε… για πάντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.