Η αποθέωση των κορυφαίων

Εκατό χιλιάδες κόσμος κατέκλυσε την Κυριακή το βράδυ το "Καμπ Νου", προκειμένου να αποθεώσει και να πανηγυρίσει με τους θριαμβευτές του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκατό χιλιάδες κόσμος κατέκλυσε την Κυριακή το βράδυ το “Καμπ Νου”, προκειμένου να αποθεώσει και να πανηγυρίσει με τους θριαμβευτές του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την ώρα που το αεροπλάνο (βαμμένο στα χρώματα της ομάδας) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Πρατ” το πάρτι των Καταλανών πήρε ξέφρενους ρυθμούς.

Η αποστολή των “μπλαουγκράνα” έγινε δεκτή από χιλιάδες οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι κυριολεκτικά αποθέωσαν τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους παίκτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ανοιχτό πούλμαν στο λιμάνι της πρωτεύουσας. Από εκεί ξεκίνησε η πορεία τους προς το “Καμπ Νου”, που είχε γεμίσει ασφυκτικά από περίπου 100.000 οπαδούς, ενώ τουλάχιστον, 40.000 έμειναν έξω όταν έκλεισαν οι θύρες.

Το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ στεκόταν επιβλητικό στο μπροστινό μέρος του πούλμαν, με τον κόσμο να σκαρφαλώνει και να προσπαθεί να πλησιάσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Μέσα στο όχημα οι παίκτες τραβούσαν φωτογραφίες, ενώ οι πιο τολμηροί πέταξαν νερά μέσα στο πούλμαν με αποτέλεσμα να βραχούν οι ποδοσφαιριστές και κυρίως ο Βαλντές. Οι παίκτες ανταπέδωσαν μετά από αίτημα των οπαδών. Λίγο προν τις 9 το βράδυ το πούλμαν έφτασε στο γήπεδο, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τον Μέσι να έχουν ανέβει στην οροφή και να πανηγυρίζουν με τον κόσμο.

Την ίδια ώρα στις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί στο “Καμπ Νου” προβάλλονταν βίντεο από την εφετινή πορεία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ λίγο μετά τις 9 οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στα αποδυτήρια του “σπιτιού” τους. Μία ώρα αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό, ενώ ο κόσμος τραγουδούσε τον ύμνο της ομάδας, την ώρα που οι παίκτες με τα παιδιά τους έκαναν το γύρο του θριάμβου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.