Με «ζωγραφιά» Ζοάο Φέλιξ, νίκη για την Ατλέτικο (video)

Η πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού έκρινε υπέρ των Μαδριλένων την τελευταία αναμέτρηση του φετινού International Champions Cup, με την Ατλέτικο να επικρατεί με 2-1 της Γιουβέντους.

Στο 18ο και τελευταίο παιχνίδι του ICC, η Ατλέτικο επιβλήθηκε στη Στοκχόλμη της Γιουβέντους με 2-1, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη σειρά των φιλικών της. 

Η Γιουβέντους είχε την πρωτοβουλία από την αρχή της αναμέτρησης, ήταν αρκετά πιεστική έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Κελίνι, ύστερα από κόρνερ του Πιάνιτς, με τον Όμπλακ να δείχνει τα αντανακλαστικά του.

Από το 20ο λεπτό και μετά το σύνολο του Σιμεόνε εμφάνισε επιθετικές αρετές, στο 22′ ο Άλεξ Σάντρο έσωσε πάνω στη γραμμή, μετά το σουτ του Κόκε, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ζοάο Φέλιξ με περίφημο βολέ -η μπάλα ακούμπησε και στο πόδι του Λεμάρ- άνοιξε το σκορ. 

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ισοφάρισαν στο 29′ με σουτ του Κεντίρα, ωστόσο 4 λεπτά αργότερα ο Λεμάρ βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Ζοάο Φέλιξ στην καρδιά της περιοχής των «Μπιανκονέρι» και με φοβερό τρόπο την έστειλε στα δίχτυα του Σέζνι για το 2-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στη Γιουβέντους, με τους δύο προπονητές να προχωρούν σε αλλαγές, οι Ιταλοί είχαν δύο δοκάρια με τον Ντόουγκλας Κόστα στο 47′ και τον Ραμπιό στο 58, δίχως πάντως να καταφέρουν να ισοφαρίσουν την Ατλέτικο, η οποία μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε και της Γιουβέντους στο φετινό ICC, το οποίο κατέκτησε η Μπενφίκα.

Γιουβέντους: Σέζνι (59’ Μπουφόν), Άλεξ Σάντρο (59’ Κουαδράδο), Κελίνι (46’ Μπονούτσι), Ντε Λιχτ (71’ Ντεμιράλ), Ντε Σίλιο (71’ Ντανίλο), Κεντίρα (60’ Ματουιντί), Πιάνιτς (60’ Μπετανκούρ), Ραμπιό (71’ Τζαν), Ντόουγκλας Κόστα (60’ Μπερναρντέσκι), Ιγουαΐν (60’ Ντιμπάλα), Ρονάλντο (71’ Μάντζουκιτς)

Προπονητής: Μαουρίτσιο Σάρι

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Τρίπιερ (56’ Ερμόσο), Σάβιτς (57’ Ερέρα), Χιμένες (56’ Κορέα), Λόντι (66’ Μανού Σάντσεθ), Κόκε (57’ Φελίπε), Γιορέντε (46’ Παρτέι), Σαούλ (66’ Ροδρίγο Ρικέλμε), Λεμάρ (67’ Βιτόλο), Ζοάο Φέλιξ (56’ Αρίας), Μοράτα (56’ Ντιέγκο Κόστα, 90+1’ Σάπονιτς)

Προπονητής: Ντιέγο Σιμεόνε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.