Κατσαβάκης: “Ιστορικό παιχνίδι”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μάκης Κατσαβάκης, μίλησε στο novasports.gr για τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μάκης Κατσαβάκης, μίλησε στο novasports.gr για τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν το ματς του Περιστερίου, έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση.

“Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό Βόλου και πιστεύω ότι θα φανούμε αντάξιοι της αναμέτρησης. Θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δίνει την δυνατότητα να πάρουμε και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης”, είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Στην συνέχεια τόνισε: “Θα αγωνιστούμε χωρίς τον κόσμο μας στο πλευρό μας, καθώς γνωρίζω ότι δεν θα υπάρξει ανταλλαγή οπαδών. Ομως είμαστε σε θέση να πάρουμε το αποτέλεσμα και στον επαναληπτικό που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, με την βοήθεια των οπαδών μας να πανηγυρίσουμε την πρόκριση”.

Οσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, ο Μόνχε προπονήθηκε μόνος του και δεν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. “Ο Μόνχε δεν θα μπορέσει να μας ενισχύσει, ενώ σίγουρα θα κάνουμε μία ακόμα αλλαγή στην ενδεκάδα, καθώς την θέση του τραυματία Μητρόπουλου θα πάρει ο Αλβάρες. Ο Μάρτιν θα είναι στην ενδεκάδα μαζί με τον Σολάκη”, είπε ο Μάκης Κατσαβάκης.

Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να παραταχθεί με 4-4-2, εκτός κι αν την τελευταία στιγμή ο Μάκης Κατσαβάκης αποφασίσει να αλλάξει το σύστημα και παρατάξει την ομάδα του με 4-1-4-1, όπως είχε κάνει και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.