Μελισσάς: “Αναπνέουμε για το Κύπελλο”

Για τη σημασία που έχει για τον Ατρόμητο ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε ο Πασχάλης Μελισσάς.

Για τη σημασία που έχει για τον Ατρόμητο ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε ο Πασχάλης Μελισσάς. Στη συνέντευξη που έδωσε στην «Εξέδρα» ο αριστεροπόδαρος μπακ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών στον αγώνα της Τετάρτης.

«Μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, το μυαλό μας βρισκόταν αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα, ανεξάρτητα αν μπροστά μας είχαμε και τη μεγάλη πρόκληση του Κυπέλλου. Για αυτό καταφέραμε να αποσπάσουμε αποτέλεσμα, πραγματοποιώντας συγχρόνως πολύ καλή εμφάνιση. Ήρθαν και τα δυο την κατάλληλη στιγμή, γιατί χρειαζόμασταν οπωσδήποτε μια δυνατή τονωτική ένεση. Από την Κυριακή και μετά ζούμε και αναπνέουμε όλοι για τον ημιτελικό. Αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικός είναι για τον σύλλογο, τον κόσμο, αλλά και τον καθέναν μας ξεχωριστά. Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσουμε να μας προσπεράσει. Αποτελεί και για μένα πρόκληση, καθώς δεν έχω αγωνιστεί ποτέ σε ημιτελικό Κυπέλλου” είπε ο Μελισσάς.

Αναφερόμενος στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσει ο Ατρόμητος ο Μελισσάς είπε: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο πλάνο του προπονητή, να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη και να διατηρούμε την κατοχή της μπάλας, για να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο να δημιουργεί. Το σημαντικό όμως σε τέτοια ματς είναι να δίνει και την ψυχή σου. Και είμαι σίγουρος ότι, όποιοι και αν παίξουν, θα δώσουν όλο τους το είναι. Ξέρουμε ότι ο Βόλος εφαρμόζει εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Θεωρώ ότι αν πετύχουμε ένα γκολ θα τους αποσυντονίσουμε. Υπάρχει κόσμος που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και αυτό το εκτιμάμε. Η σημερινή παρουσία οπαδών στην προπόνηση μας έφτιαξε πολύ, αλλά θα φτιαχτούμε ακόμα περισσότερο αν δούμε ένα γεμάτο γήπεδο στον ημιτελικό. Η δυναμική της κερκίδας μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα σε τέτοιους αγώνες. Γεμίστε το, λοιπόν, για να περάσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.