Τσιώλης: «Μεγάλες μάχες με Ατρόμητο»

Δύσκολες και αμφίρροπες αναμετρήσεις προβλέπει ο Σάκης Τσιώλης ενόψει των ημιτελικών με τον Ατρόμητο.

Δύσκολες και αμφίρροπες αναμετρήσεις προβλέπει ο Σάκης Τσιώλης ενόψει των ημιτελικών με τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ αναφέρθηκε και στο άλλο «ζευγάρι». Ο Τσιώλης μίλησε στον ραδιοφωνικός σταθμό «Sentra FM».

Αρχικά, ο Τσιώλης δήλωσε: «Η ομάδα ήταν προετοιμασμένη για το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε σωστή διαχείριση και γι’ αυτό χρησιμοποιήσαμε και πέντε νέα παιδιά στην εντεκάδα. Δώσαμε μεγάλη έμφαση στα παιχνίδια του κυπέλλου και γι’ αυτό φτάσαμε ως εδώ. Στον ημιτελικό με τον Ατρόμητο, όλα είναι πιθανά καθώς θα είναι δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις».

Στην συνέχεια υπογράμμισε: «Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Πρέπει να υπάρχει γρήγορη και καλύτερη αποκατάσταση ώστε να αντέχουν οι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα του Μάκη Χάβου φαίνεται πιο δυνατή και συγκεντρωμένη, ενώ στην ΑΕΚ λείπει η σταθερότητα και η ηρεμία. Αυτό μάλλον οφείλεται στην αλλαγή του προπονητή. Γι’ αυτό υπάρχει και αυτή η αντίφαση αποτελεσμάτων (σ.σ. ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4, ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-2)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.