Αισιόδοξος ο Φερέιρα

Παρά το ότι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από την ΑΕΚ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι οι "πράσινοι" μπορούν να προκριθούν...

Παρά το ότι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από την ΑΕΚ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι οι “πράσινοι” μπορούν να προκριθούν παίζοντας μάλιστα όπως στο αποψινό αγώνα… Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο δεν δίστασε να δώσει συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:
“Καταρχήν, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τρεις – τέσσερις σαφείς ευκαιρίες για να σκοράρουμε και η ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα ήταν ακίνδυνη. Κατανοώ πλήρως ότι η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα με εμπειρία και ποιοτικούς παίκτες”, τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια: “Δεν είναι ένας αγώνας που κρίνεται στους βαθμούς αλλά στη διαφορά των γκολ. Τελειώσαμε και είμαστε πίσω με δύο γκολ τα οποία τα δεχτήκαμε εντός έδρας”.

Για το αν έχει χαθεί η πρόκριση: “Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έχει έναν ακόμα αγώνα στο ίδιο γήπεδο για να γυρίσει την κατάσταση. Θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα για να πετύχουμε αυτό που χρειάζεται ώστε να προκριθούμε. Μπορούμε και εμείς να επικρατήσουμε με 2-0 της ΑΕΚ και να ψάξουμε την πρόκριση στην παράταση. Οφείλουμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε πραγματικά. Λυπάμαι που τους στεναχωρήσαμε. Η ομάδα σιγά – σιγά βρίσκει το δρόμο της. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Για την ΑΕΚ τα πράγματα είναι πιο εύκολα”.

Για τον Χριστοδουλόπουλο και τη μη αντίδραση μετά το 0-1: “Ο Λάζαρος είναι ένας νέος παίκτης. Στην αρχή είχε προβλήματα τραυματισμού. Όταν ήρθα εγώ είδα ότι είχε άνοδο. Τον τελευταίο καιρό έχασε τη φόρμα του και την καλή του φυσική κατάσταση. Μέχρι το 0-1, παίζαμε καλά. Μετά δεν παίξαμε σωστά. Δεν είναι πάντα εύκολο να εξηγήσει κανείς γιατί δεν αντιδρά η ομάδα του… Κάποιες φορές σε επηρεάζει το αποτέλεσμα. Ίσως να επηρεάστηκε η ψυχολογία των παικτών μετά το γκολ, ίσως δεν ήταν ικανή να «απαντήσει». Όμως αυτό το ματς είναι απλά το πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει ένα ακόμα ματς. Είμαι αισιόδοξος, πως μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν βάζω κάτω το κεφάλι. Συνεχίζουμε και εγώ και οι παίκτες”.

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες που πήραν ευκαιρίες: “Δεν χάσαμε εξαιτίας των παικτών που έπαιξαν. Δεν είναι εύκολο να παίζεις τρία ματς κάθε βδομάδα. Κάποιοι ανασυντάσσονται πιο γρήγορα από άλλους. Για να μπορέσουμε να έχουμε «φρέσκους» παίκτες, πρέπει να κάνεις αλλαγές. Κοντολογίς είμαι ικανοποιημένος. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες απλά δεν σκοράραμε…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.