Καρνέζης: “Τυχερά γκολ”

Τυχερά χαρακτήριζαν τα γκολ της ΑΕΚ οι "πράσινοι" και παράλληλα στέκονταν στην δική τους ατυχία.

“Τυχερά” χαρακτήρισαν τα γκολ της ΑΕΚ οι “πράσινοι” και παράλληλα στέκονταν στην δική τους ατυχία. “Χάσαμε το παιχνίδι χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. Δεχθήκαμε δύο τυχερά γκολ. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε και όπως μας νίκησε εδώ η ΑΕΚ να κάνουμε το ίδιο στη ρεβάνς” δήλωσε ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο Γιόσου Σαριέγκι τόνισε την ανάγκη η ομάδα να αφήσει πίσω αυτό το αποτέλεσμα και να συγκεντρωθεί στον αγώνα με τον Πανιώνιο. “Πρέπει να αφήσουμε πίσω την ήττα και να δουλέψουμε σκληρά, ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι εκτός έδρας και θα είναι σκληρός, οπότε η εικόνα μας πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο αν θέλουμε να έχουμε τύχη” είπε. 
 
Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν αμίλητοι. Αντίθετα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν καυστικός στα σχόλιά του. “Αυτό είναι κατάντια. Εμείς περπατούσαμε και οι άλλοι έτρεχαν”είπε αποχωρώντας από το γήπεδο. Πιο ήπιος ο Παύλος Γιαννακόπουλος, δήλωσε: “Η ομάδα ήταν σε πολύ κακή βραδιά και αυτό το αποτέλεσμα ήταν οδυνηρό”.

Ο Κάρλος Φρέιτας ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται θέμα Ζιλμπέρτο-Γκρέμιο. “Είναι ευχαριστημένος που βρίσκεται εδώ, κι εμείς ευχαριστημένοι που τον έχουμε στην ομάδα μας. Δεν είμαι υπευθυνος εγώ για ό,τι δημοσιεύεται στην Βραζιλία ή την Αργεντινή” τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ.

Ο Σωτήρης Νίνης αποκόμισε ένα τραυματισμό στον αστράγαλο. Ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν στην προπόνηση της Πέμπτης όπου θα υπάρχουν και ενδείξεις για το αν θα μπορεί ο παίκτης να είναι στα πλάνα του Φερέιρα για το ματς με τον Πανιώνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.