Λαχτάρησε αλλά προκρίθηκε

Την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο γήπεδο της Τούμπας.

Την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παικτών του ΠΑΣ και με αυτογκολ του Βάντερσον και γκολ του Αθανασιαδη στο 42 πήρε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος όμως ο ΠΑΣ ήταν καταιγιστικός μείωσε σε 2-1 me το Μπακαγιόκο, έχασε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει και έκανε τον ΠΑΟΚ να μοιάζει με ομάδα της Football League, ανήμπορη να αντιδράσει

Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε το ματς με 4-4-2 και τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη επιθετικό δίδυμο
Μόλις στο 3ο λεπτό ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με αυτογκολ! Ο Βάντερσον προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Σικαλιά, αυτός δεν μπόρεσε να την κοντρολάρει και κατέληξε στα δίχτυα του με το δικέφαλο να παίρνει από νωρίς προβάδισμα
Στο 34 ο ΠΑΣ ειχε δοκάρι . Ήταν το δυνατό σουτ του Μπακαγιόκο έξω από την περιοχή και από τα δεξιά, ο Χαλκιάς έπεσε, βρήκε λίγο τη μπάλα κι αυτή προσέκρουσε  στο δεξί δοκάρι του.
Μπορεί ο ΠΑΣ να μην κατάφερε να σκοράρει το πέτυχε όμως ο ΠΑΟΚ τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου Οι παίκτες του δικεφάλου δημιούργησαν ένα ωραίο τριγωνάκι, με τον Φωτάκη να βγάζει στον κενό χώρο και δεξιά στον Σαλπιγγίδη, αυτός έκοψε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας κι ο Αθανασιάδης το μόνο που έκανε ήταν να την σπρώξει στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.
Το 2-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο οι Ηπειρώτες ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στο δικέφαλο.
Στο 53 μάλιστα κατάφεραν να μειώσουν με έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.  Ο Ελ Ζαρ έκανε το λάθος, ο Κοντρέρας δεν μπόρεσε να το διορθώσει, ο Μπακαγιόκο μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Χαλκιά για να διαμορφώσει το 2-1.
Στο 61ο λεπτο  ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακαγιόκο, που βρέθηκε στη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής, έβαλε πλάτη τον Σαβίνι, σούταρε, αλλά ο Χαλκιάς αν και πεσμένος στο χόρτο, απέκρουσε σε κόρνερ σωτήρια.
Στο 84 ο Μπακαγιόκο έκανε μια κούρσα από τα δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, προσπάθησε να κόψει τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι, ο Χαλκιάς όμως έπεσε και έκοψε σωτήρια σε κόρνερ.
Η λήξη του ματς λύτρωσε παίκτες και οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι πέρασαν δύσκολες στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, από έναν ΠΑΣ Γιάννινα που έδειξε ότι αξίζει να επιστρέψει στη Superleague καθώς είναι ομάδα αυτού του επιπέδου.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Φάση: «16»
Αγώνας: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Γήπεδο: Τούμπα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ : Καρατζίκας (Αθήνας) – Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΠΑΟΚ : Χαλκιάς, Μπουσαϊντί (18 Σαβίνι), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Κριστιάνο (46 Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης(76 Φιλομένο), Αθανασιάδης.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ : Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Σιαλμάς (61 Τζάνης), Κυριάκος (71 Ανδράλας), Σκούφαλης, Ντε Βισέντι (71 Βαγγελής), Μπακαγιόκο, Κεϊτά, Βάντερσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.