Υποθήκη πρόκρισης

Ο Πλατανιάς επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον 5ο Όμιλο.

Ο Πλατανιάς επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον 5ο Όμιλο.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφτασε τους τέσσερις πόντους και προσπέρασε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που έμεινε στους τρεις. Την τελευταία αγωνιστική ο Πλατανιάς παίζει στο Αίγιο, ενώ ο Απόλλων φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκαν στο 29ο λεπτό με προβολή του Πάγκαλου έπειτα από σέντρα του Αποστολόπουλου. Στο 45′, έγινε το 2-0, όταν ο Ντίνας βγήκε τετ-α-τετ με τον Αποστολίδη μετά από μπαλιά του Γουνδουλάκη και πλάσαρε εύκολα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν στο β’ μέρος και το κατάφεραν με πλασέ του Παρπέξ στο 74′ έπειτα από ασίστ του Κονέ, όμως ο Πλατανιάς είχε την τελευταία λέξη και έκανε το 3-1 στο 81′ με μία από τις αλλαγές του Παράσχου, τον Ράμος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το έξυπνο τακουνάκι του Ιτούα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-1
Γκολ:
29′ Πάγκαλος, 45′ Ντίνας, 81′ Ράμος – 74′ Παρπέξ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Δημήτρης (68′ Ράμος), Ιτούα, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Ντίνας (77′ Τσουράκης), Γουνδουλάκης, Πάγκαλος, Γκόμεζ, Τσιμόντζι (73′ Μαχαμάτ).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. (Τεννές): Αποστολίδης, Γκότοβος, Πάνος, Κύργιας, Αρναούτογλου, Λαγός (46′ Κονέ), Πολίτης (46′ Βάντερσον), Παρπέξ, Φατιόν, Συμελίδης (75′ Τζιώρας), Κρητικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.