Έκαμψε την αντίσταση της Καλλονής…

Χρειάστηκε την ημίωρη παράταση ο Πανιώνιος για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Καλλονής και να προκριθεί στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι "κυανέρθροι" επικράτησαν με 3-2 και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Χρειάστηκε την ημίωρη παράταση ο Πανιώνιος για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Καλλονής και να προκριθεί στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι “κυανέρθροι” επικράτησαν με 3-2 και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Η Καλλονή αιφνιδίασε τον Πανιώνιο μπαίνοντας πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ από το 6ο κιόλας λεπτό με τον Τζωρτζιόπουλο να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, έπειτα από πάσα του Μανουσάκη.

Ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία στο 10′ να φέρει το ματς στα ίσια αλλά ο Σουλογάννης απέκρουσε το πέναλτι του Γουνδουλάκη.
Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να χαρούν για πολύ το προβάδισμα, αφού ο Πανιώνιος στο 13ο λεπτό ισοφάρισε μετά από σουτ του Σιόβα μέσα από την περιοχή.


Μετά την ισοφάριση οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου ανέβασαν στροφές και πίεσαν περισσότερο την ομάδα της Καλλονής προκειμένου να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ. Παρόλα αυτά η ομάδα της Μυτιλήνης  πήρε και πάλι το προβάδισμα με το Μανούσο να κάνει το 2-1 για την ομάδα του, μετά από κάθετη πάσα που του έδωσε ο Μανουσάκης.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε αποφασισμένος για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, πίεσε από την αρχή τους γηπεδούχους και έτσι στο 51′ με γκολ του Σκέμπρι έφερε  και πάλι το παιχνίδι στα ίσα.


Οι Νεοσμυρνιώτες δημιουργούσαν συνεχώς φάσεις προκειμένου να πετύχουν και ένα τρίτο γκολ και να φύγουν με την πρόκριση από την Μυτιλήνη, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι αξιόλογο.
Μέχρι την λήξη του 90λεπτου το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε ημίωρη παράταση.


Κατά τη διάρκεια της παράτασης οι “κυανέρυθροι” πήραν και πάλι το προβάδισμα μετά από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Τσότσαλιτς και έτσι κράτησαν το προβάδισμα προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.



Η εξέλιξη του αγώνα:


Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Αγώνας: Καλλονή-Πανιώνιος
Γήπεδο: Καλλονής


Οι συνθέσεις:


Καλλονή(Λουτσιάνο ντε Σόουζα):Σουλογάνης, Καρακώστας, Τζιωρτζόπουλος, Σκαλτσόπουλος, Τραορέ, Κριπιντήρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Σάντος, Μανουσάκης, Μανούσος.

Πανιωνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κολοβός, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Σάμαρης, Σκέμπρι, Ρόκας, Αναστασόπουλος, Κούτσι



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.