Ολυμπιακός: Ο Χασάν είναι ο “δήμιος” του Άρη (vids)

Έχει βρει το κουμπί των “κίτρινων” ο Αχμέντ Χασάν. Πόσα γκολ έχει μέχρι στιγμής.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22.00, MC Novasports.gr) τον Άρη στον επαναληπτικό του κυπέλλου Ελλάδας με σκοπό να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου σκέλους του “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι Πειραιώτες μετά τη νίκη επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό επέστρεψαν στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν με πρόκριση επί των “κίτρινων”. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει δυσκολέψει φέτος τον Ολυμπιακό. Στο “Κλ. Βικελίδης” τα τελευταία λεπτά κύλησαν πολύ αργά για τον Ολυμπιακό, ειδικά μετά το γκολ του Μπερτόγλιο ο οποίος μείωσε 1-2 στη δέκατη αγωνιστική της Super League. 

Άρης-Ολυμπιακός: 1-2 (γκολ)

Στο ματς του Φαλήρου πριν από μια εβδομάδα (1-1) οι Πειραιώτες έχασαν δύο βαθμούς, καθώς ο Μήτρογλου ισοφάρισε στο 83’ το γκολ του Φορτούνη από το πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης μαζί με τον Βόλο, είναι οι μοναδικές δύο ομάδες που έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα παιχνίδια και των δύο γύρων με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και η ομάδα της Θεσσαλονίκης, σε αντίθεση με της Μανησίας, κατάφερε να πάρει και πόντο.   

Ολυμπιακός-Άρης: 1-1 (hls)

Στην εποψινή μάχη της πρόκρισης ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει το σχήμα με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα απέναντι στον Άρη και ο Αχμέντ Χασάν είναι ένας παίκτης που συμπληρώνει τα συγκεκριμένα στοιχεία, ειδικά απέναντι στους “κίτρινους”. Ο Αιγύπτιος διανύει περίοδο φορμαρίσματος. Δεν είναι μόνο το γκολ επί της Αϊντχόφεν στο Europa League. Είναι και η παρουσία του στον Βόλο, όπου κατάφερε μέσα σε λίγα αγωνιστικά λεπτά να βρεθεί μέσα στις φάσεις και να συμμετάσχει με την οξυδέρκεια του στη φάση του νικητήριου γκολ του Εμβιλά.

Βόλος – Ολυμπιακός: 1-2 (81′)

Ο Χασάν απέναντι στον Άρη μετράει πέντε γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας σκοράρει και στις τρεις σεζόν που βρίσκεται στον Πειραιά. Πέτυχε το νικητήριο γκολ της σεζόν 2018-2019, όταν οι Πειραιώτες πέρασαν νικηφόρα 0-1 στην ένατη αγωνιστική της Super League. 

Άρης-Ολυμπιακός: 0-1 (67′)

Σκόραρε δύο φορές στο ματς των περσινών πλέι οφ και στη νίκη του Ολυμπιακού 2-4 στο “Κλ. Βικελίδης”, στην πιο εύκολη αποστολή τους επί των ημερών Μαρτίνς

Άρης-Ολυμπιακός: 2-4 (γκολ)

Ήταν ο παίκτης που πέτυχε τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς της φετινής σειράς των προημιτελικών με τους Πειραιώτες να επικρατούν με το ρευστό 2-1. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.