Γκαρσία: “Ο δρόμος είναι αυτός. Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα”

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 5-0 επί της ΑΕΛ για το Κύπελλο

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα των παικτών του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ. 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στα γκολ που είναι απόρροια της προπόνησης ενώ μίλησε και για τη συνέχεια. 

“Ο δρόμος για τη συνέχεια είναι αυτός. Να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Να βάλουμε την ομάδα πάνω από τα ονόματα”, είπε, χαρακτηριστικά, κάποια στιγμή. 

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε

“Εμένα μου αρέσει να βλέπω την καλή δουλειά της ομάδας. Δεν μου αρέσει να κερδίζω με γκολ που δεν είναι όμορφα ή καλά οργανωμένα. Μου αρέσει να βλέπω πράγματα που έχουμε κάνει στην προπόνηση να βγαίνουν στον αγώνα. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να πετύχεις καλά αποτελέσματα. Έτσι θα καταφέρουν να μπαίνουν τα γκολ με σταθερό ρυθμό. Εάν όλα πάνε στην τύχη τότε κάποια στιγμή μπορεί να σου βγουν, κάποια όχι. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι”.

Πρόσθεσε: “Ξέρουμε βέβαια ότι κάθε παιχνίδι, κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, μπορεί κάποια γήπεδα να μην είναι σε τόσο καλή κατάσταση για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Εμείς πάντα προσπαθούμε να κερδίσουμε έχοντας την κατοχή και με καλή οργάνωση, ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι σε άλλες συνθήκες πρέπει να βρεις άλλους τρόπους για να κερδίσεις”.

Συμπλήρωσε: “Ο δρόμος είναι αυτός. Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη λειτουργία της ομάδας και να βάλουμε την ομάδα πάνω από τα ονόματα. Ακολουθούν δύο ντέρμπι που ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω που έχουμε. Από αύριο ξεκινάμε και δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.