Ολυμπιακός: Είναι περιφερόμενος, αλλά είναι τελικός!

Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο το 28ο κύπελλο της ιστορίας του. Πως θα μείνει ανεπηρέαστος σε περίπτωση θετικού ή αρνητικού αποτελέσματος.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναμετρώνται απόψε στις 9 το βράδυ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, βάζοντας τέλος στο επί δύο μήνες περιφερόμενο ματς. Ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου Ελλάδας, θα δικαιολογήσει το μέγεθος του, αν οι δύο αντίπαλοι τον αντιμετωπίσουν ως τέτοιο. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του έχουν αυτή την προσέγγιση εδώ και καιρό. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει κρύψει φυσικά τη διάθεση του να κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο. Παρά τις απουσίες και την ιδιαιτερότητα του περσινού τελικού που μπήκε σφήνα στη νέα σεζόν, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει διοχετεύσει το πάθος του για το συγκεκριμένο ματς.

Κανείς δεν δικαιολογείται να αποπροσανατολιστεί ή να χάσει τη συγκέντρωση του από τα εκτός γηπέδου δρώμενα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ξέχασε να υπενθυμίσει στους ποδοσφαιριστές του τις αρκετές στιγμές υπεροχής του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν επί της ΑΕΚ. Τα παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ή τη διεξαγωγή του αγώνα με τα ρόστερ της περασμένης σεζόν, θα πάνε περίπατο μόλις σφυρίξει ο διαιτητής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού!

Μετά τη λήξη του ματς βέβαια, το αποτέλεσμα πρέπει να περάσει στο ντουλάπι της περασμένης σεζόν και να μείνει εκεί. Είτε είναι θετικό, είτε αρνητικό. Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να επηρεαστεί, καθώς τα προκριματικά του Champions League είναι μπροστά και με την απαξίωση που έχει δεχτεί ο τελικός, φαντάζουν σημαντικότερα στη συνείδηση πολλών, ακόμα και από ένα τρόπαιο. 

Δεν είναι τυχαία η αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον επερχόμενο τελικό, μετά το τέλος του φετινού αγιασμού στον Ρέντη. Ο ηγέτης των Πειραιωτών ξεχώρισε αυτό το ματς, όμως πάνω απ΄όλα έθεσε την ενότητα της ομάδας. Προφανώς και η ευρυθμία της ομάδας στην παρούσα φάση, είναι πολύ σημαντικότερη από τη νίκη στον “περιφερόμενο” τελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.