Ολυμπιακός: Τα πλάνα Μαρτίνς για τον τελικό με ΑΕΚ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέληξε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον τελικό. Τι έδειξε στην τελευταία προπόνηση!

Μετά από περίπου δύο μήνες αναβολών ο τελικός κυπέλλου, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί αύριο (12/09) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε ένα ματς που θα κρίνει τον τελευταίο τίτλο της περασμένης σεζόν. Ως εκ τούτου είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, καθώς οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες μετά τη σύσταση της FIFA και την απόφαση της ΕΠΟ, να αγωνιστούν με τους εναπομείνατες ποδοσφαιριστές των περσινών ρόστερ. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζοντας πολλές απουσίες λόγω του περιορισμού στη χρήση ποδοσφαιριστών στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και των κρουσμάτων κορωνοϊού (έχασε προπονήσεις ο Σεμέδο, βρίσκεται σε καραντίνα ο Λοβέρα), δοκίμασε αρκετά συστήματα, τεχνάσματα και μοτίβα στις φιλικές αναμετρήσεις, αλλά και σε καθημερινό επίπεδο, στις προπονήσεις. Στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα είδαμε την ιδέα του 3-4-3, ενώ σ’ εκείνο με τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με διάταξη 4-4-2. Ο Πέδρο Μαρτίνς προφανώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα παραπάνω. Έτσι με βάση τα όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο χορτάρι του Πανθεσσαλικού, ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με διαφορετική εικόνα από τα δύο προηγούμενα φιλικά.

Ο Μαρτίνς έχοντας πίστη στις δημιουργικές αρετές των ποδοσφαιριστών του, θα επιχειρήσει να κερδίσει το δεύτερο τρόπαιο της καριέρας του με διάταξη 4-2-3-1. Έτσι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Μπα και Σισέ. Ο Βασίλης Τοροσίδης θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας στο τελευταίο ματς της καριέρας του, ενώ ο Μπρούνο το δεξί άκρο, μετά την καλή εμφάνιση στο φιλικό απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, επέστρεψε στις προπονήσεις και παίρνει φανέλα βασικού δίπλα στον Μαντί Καμαρά. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα διαμορφωθεί με τους Βαλμπουενά στον άξονα, ενώ στις πτέρυγες θα παίξουν οι Ραντζέλοβιτς και ο επίσης διεθνής Μασούρας. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Ελ Αραμπί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.