Δύο στα δύο χωρίς κόπο

Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή του δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την δεύτερη νίκη του στον 5ο Όμιλο του Κυπέλλου, κερδίζοντας τον Αχαρναϊκό στη Νεάπολη με 3-0.

Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή του δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την δεύτερη νίκη του στον 5ο Όμιλο του Κυπέλλου, κερδίζοντας τον Αχαρναϊκό στη Νεάπολη με 3-0.

Ο Τάκης Λεμονής προχώρησε σε ευρύ rotation εν’ όψει ντέρμπι «αιωνίων», αλλά οι Πειραιώτες δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα απέναντι στους τυπικά γηπεδούχους, που υπέστησαν τη δεύτερή τους ήττα στον όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9′ όταν η ομαδική δουλειά έφερε εντός περιοχής τον Ζιλέ που σκόραρε με σουτ. Στο 48′ ο Καρσελά έκανε σέντρα από αριστερά και έπειτα από ασταθή απόκρουση του Λαμπίρη ο Μάρτινς έκανε από κοντά το 0-2. Ο Εμενίκε στην επιστροφή του ως αλλαγή μετά από τραυματισμό έγραψε με κεφαλιά το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις και ο Ολυμπιακός κοιτά ουσιαστικά την επόμενη φάση.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημητρίου):
Λαμπίρης, Μεγαλοοικονόμου, Μπεκατώρος, Μεντής (63′ Καρδάσης), Αφράτης, Αρώνης (77′ Κυριαζόπουλος), Παπασάββας, Μηλιώτης, Τσεβάς (88′ Παπαθανασίου), Χαραλαμπόπουλος, Πάσχος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Νικολάου, Μίλιτς, Ζιλέ (46′ Ζντιέλαρ), Ταχτσίδης, Μαρίν, Μάρτινς, Καρσελά (78′ Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς (60′ Εμενίκε).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.