ΠΑΟΚ: Για την ανατροπή στη Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό (19:00).

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους τη συντριβή 4-1 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο Ραζβάν Λουτσέκου θέλει από την ομάδα του να βγάλει αντίδραση και να ανατρέψει την ήττα 1-0 από το πρώτο ματς των δυο ομάδων στο γήπεδο της τούμπας. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Εκόνγκ, Ράφα Σοάρες και Τσιγγάρα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Σε αυτή βρίσκεται ο Τάισον και αν μειωθεί η ποινή των δυο αγωνιστικών, τότε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αναμένεται να παραταχθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Κοτάρσκι στην εστία και τους Κουλιεράκη και Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπάμπα και Ότο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μεϊτέ και Σβαμπ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Κωνσταντέλιας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.