ΑΕΚ: Με το μυαλό στο γήπεδο και την μπάλα

Η ΑΕΚ αφήνει στην άκρη τον... χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων των προηγούμενων ημερών και επικεντρώνεται πλήρως στην ομάδα της και τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα όσα επακολούθησαν του αγώνα που ουδέποτε διεξήχθει μεταξύ Ατρόμητου και ΑΕΚ στο Περιστέρι γνωστά, με την κάθε πλευρά να επιθυμεί τη δικαίωσή της για τους δικούς της σκοπούς. Η ουσία δεν πρόκειται να αλλάξει και η τύχη της αναμέτρησης θα αποφασιστεί από την αθλητικό δικαστή της Super League. Έχουμε δρόμο ακόμα για τη συγκεκριμένη υπόθεση…

Για την ώρα η ΑΕΚ οφείλει και επικεντρωθεί πλήρως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην “Αγιά Σοφιά“. Μια αναμέτρηση που κρύβει “παγίδες” τόσο αγωνιστικά όσο και έξωαγωνιστικά λόγω της έντασης των ημερών και τις διαδοχικές ανακοινώσεις. Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης ωστόσο οφείλει να μείνει αμέτοχο από αυτό που προηγήθηκε, όπως και ο κόσμος της ΑΕΚ μετά τις αλλεπάλληλες συστάσεις που έγιναν από Δήμο και ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει να είναι υποστηρικτικός προς την ομάδα του και μόνο. Όλα τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν εις βάρος της ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά θέματα, ο Αλμέιδα παραμένει στην ίδια λογική, την λογική κυπέλλου που έχει εφαρμόσει από το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στη διοργάνωση. Για τον λόγο αυτό άλλωστε έμειναν εκτός αποστολής οι Ρότα, Μουκουντί και Γιόνσον. Ο Αργεντινός δείχνει πως δεν θα παραβεί τις… αρχές κυπέλλου και ότι θα παρατάξει μια ενδεκάδα από πρόσωπα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Εμπιστεύεται τους παίκτες του και το αποδεικνύει ακόμα και σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην “Αγιά Σοφιά“. Μια ομάδα που η Ένωση κέρδισε για τελευταία φορά ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης πριν πέντε χρόνια. Στις 7 Φεβρουαρίου του 2018 για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας με σκορ 2-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Έκτοτε έχει μόνο ήττες (11) και κάποιες ισοπαλίες.

Αρνητική παράδοση αναμφισβήτητα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ανατραπεί. Πως θα γίνει αυτό; Μόνο αν οι “κιτρινόμαυροι” παρουσιαστούν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο μάξιμουμ. Θα πρέπει το μυαλό τους να βρίσκεται αποκλειστικά στο γήπεδο και στην μπάλα. Πουθενά αλλού. Εάν η ΑΕΚ παρουσιάσει όσα έχει δείξει φέτος δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό και το τέλος της βραδιάς μπορεί να την βρει με μια ακόμα νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.