ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Έκκληση Βούρου για προστασία της Ένωσης και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Έκκληση πρός τον κόσμο της ΑΕΚ για να προστατεύσει την ομάδα του ενόψει του αυριανού ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό απηύθυνε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ έστειλε μέσω των social media ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος ζητά από τους φίλους της ομάδας να προστεύσουν τόσο την ‘Ενωση όσο και την πόλη τους.

“Αγαπητοί φίλαθλοι, αγαπητοί οπαδοί της ΑΕΚ

Ο αυριανός ποδοσφαιρικός αγώνας της ομάδας μας με τον ΟΣΦΠ είναι ιδιαίτερα κρίσιμος. Δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό σκέλος που έχει άμεση σχέση με το αποτέλεσμα και την συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου, αλλά στο σκέλος που αφορά στην συμπεριφορά όλων απέναντι στις προκλήσεις πάσης φύσεως που δέχεται η ομάδας της ΑΕΚ, το τελευταίο διάστημα.

Η κόσμια υποδοχή της ομάδας του ΟΣΦΠ και η κόσμια στήριξη της ομάδας μας κατά την διάρκεια του αγώνα θα είναι κέρδος και για την ΑΕΚ και για την πόλη μας. Οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες συνδυασμένες με βίαιες αντιδράσεις και έκτροπα θα πληγώσουν ανεπανόρθωτα την ομάδα και τον Δήμο μας.
Προστατέψτε την ομάδα. Προστατέψτε την πόλη και εξασφαλίστε την εύρυθμη λειτουργία της και την ήρεμη ζωή των κατοίκων” αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.