ΑΕΚ-Κηφισιά 3-0: Επικύρωσε την πρόκριση με τους… νέους (Pics, vids)

Η ΑΕΚ των έντεκα νέων προσώπων στο βασικό σχήμα δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Κηφισιά, νίκησε 3-0 και προκρίθηκε και τυπικά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με γκολ από τρία παιδιά νεαρά σε ηλικία, η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 της Κηφισιάς στην “Αγιά Σοφιά” και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα βρει το νικητή του ζευγαριού ΠανσερραϊκόςΑπόλλων Πόντου (3-0 το πρώτο ματς).

Ο Μουστακόπουλος με το πρώτο γκολ καριέρας άνοιξε το σκορ για την Ένωση στο 37′ και ο Ραντόνια επίσης με το πρώτο του γκολ με τα “κιτρινόμαυρα” σημείωσε το 2-0 στο 48′, ενώ στο 83′ ο Μαχαίρας σε σχεδόν κενή εστία μετά από ασίστ του Πινέδα έκανε το 3-0.

Πολλές ευκαιρίες για την ΑΕΚ, οι περισσότερες από τα πόδια του Τσούμπερ και το σκορ θα μπορούσε άνετα να είναι μεγαλύτερο για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας του.

Κυριάρχησε και έβαλε γκολάρα

Με την ΑΕΚ να ελέγχει τον αγώνα από το πρώτο λεπτό και να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 3ο λεπτό άρχισε ο αγώνας με την Κηφισιά στην “Αγιά Σοφιά”. Στο συγκεκριμένο σημείο, από λάθος του Βαφέα στην άμυνα, ο Φαν Βέερτ μέσα από την περιοχή πλάσαρε στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 9ο λεπτό, κάθετη του Μάνταλου στον Φαν Βέερτ, ο Ολλανδός γύρισε για τον Τσούμπερ ο οποίος από το ύψος του πέναλτι νικήθηκε από τον Αγριμάκη, ενώ στο 17′ από ωραίο γύρισμα του Μάνταλου, ο Φαν Βέερτ που εκτέλεσε στην κίνηση αστόχησε.

Η Λαμία είχε την πρώτη της ευκαιρία στο 22ο λεπτό με το σουτ του Προβυδάκη, όμως ο Στάνκοβιτς έκανε σπουδαία επέμβαση και παραχώρησε κόρνερ.

Ο Μουστακόπουλος πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε στο 27′. Για την ακρίβεια η γκολάρα για την ΑΕΚ που πέτυχε ο Μουστακόπουλος με φανταστικό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι του Αγριμάκη για το πρώτο γκολ καριέρας του με την Ένωση.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, στο 34ο λεπτό, όταν από εξαιρετική μπαλιά του Ραντόνια, ο Φαν Βέερτ γύρισε τη μπάλα στον αμαρκάριστο Τσούμπερ, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι την έστειλε άουτ.

Το ημίχρονο έκλεισε με δύο καλές στιγμές, στο 43′ σουτ του Τσούμπερ μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε για λίγο άουτ και στο 45′ το σουτ του Φερνάντες χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Κηφισιάς.

Δραστήριος ο Τσούμπερ, αλλά με πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Χτύπησε στην αρχή και στο φινάλε

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την ΑΕΚ και μάλιστα μετά από εξαιρετική συνεργασία των δύο ακραίων μπακ της. Ο Ρότα σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Ραντόνια με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 2-0.

Τρία λεπτά μετά, από τρομερή 40αρα μπαλιά του Μάνταλου, ο Τσούμπερ βρέθηκε απέναντι από τον Αγριμάκη, πλάσαρε αλλά αστόχησε.

Ιδιαίτερο ματς για τον Ραντόνια που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η Κηφισιά απείλησε στο 66ο λεπτό, όταν μετά από λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Τετέι έκλεψε, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Στάνκοβιτς έπεσε και μπλόκαρε.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία ακόμα ευκαιρία στο 75′ με τον Να να σουτάρει άουτ, στο 76′ το σουτ του Φερνάντες σταμάτησε στον Αγριμάκη και στο 77′ ο γκολκίπερ της Κηφισιάς σταμάτησε με δυσκολία τον Μάνταλο στο τετ-α-τετ που είχαν μετά από μπαλιά του Φαν Βέερτ.

Στο 83ο λεπτό, ήρθε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ και πάλι από ένα νεαρό σε ηλικία παιδί. Τον Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος σκόραρε σε σχεδόν κενή εστία μετά από εξαιρετική συνεργασία του Φαν Βέερτ και του Πινέδα με τον Μεξικανό να βγάζει ασίστ.

Ο αγώνας τελείωσε με τον Φαν Βέερτ να “αγγίζει’ το 4-0, όμως το σουτ του Ολλανδού μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ
(Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια (63′ Πινέδα), Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ρότα, Μουστακόπουλος, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ (65′ Μαχαίρας), Πάολο Φερνάντες, Μάνταλος, Φαν Βέερτ.
Κηφισιά (Γιώργος Πετράκης): Αγριμάκης, Ποζατζίδης, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Γκίνη, Παπασάββας (55′ Πέιος), Να’α, Προβυδάκης (79′ Παναγιώτου), Ταλάλ (55′ Κουϊρικίδης), Καλλέργης (70′ Παυλάκης), Τετέι (70′ Πρίτσας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.