Ολυμπιακός: Να σώσει οτιδήποτε (αν σώζεται)

Ο Ολυμπιακός οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια τη σεζόν!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα κατηγορηθούν για αδιαφορία στον χθεσινό ημιτελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Διόρθωσαν τη ράθυμη εικόνα προηγούμενων ματς (με αποκορύφωμα αυτό της Λεωφόρου) και έπαιξαν στα… κόκκινα για 120 και πλέον λεπτά. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος αγνιστικά του ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενος το “Γ. Καραϊσκάκης”, ωστόσο έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και στο τελευταίο άγγιγμα πριν το πρώτο γκολ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το δικαίωμα στον δικέφαλο του Βορρά να μετατρέψει το ματς σε ροντέο.

Όσο ο Ολυμπιακός δεν έβαζε το νερό στο αυλάκι, ήταν σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ θα έβρισκε χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα. Ταυτόχρονα ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έπαιξαν με το μυαλό των αντιπάλων και της εξέδρας με σχετική επιτυχία. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπήκε ως αλλαγή στο ματς, αλλά έπιασε άμεσα το πνεύμα της πρόκρισης και έφτασε μια ανάσα απ’το να υπογράψει το εισιτήριο του Ολυμπιακού για τον τελικό.

Τέτοια εκτέλεση πέναλτι σε καυτό ημιτελικό κάνει μόνο ένας πραγματικός εκτελεστής, ωστόσο ο Μαρτίνς έχασε τη διαχείριση των τελευταίων ματς. Ο Ολυμπιακός δέχτηκε ένα γκολ που φανέρωσε την κόπωση των παικτών και την έλλειψη συγκέντρωσης στο φινάλε του ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση με έξυπνο τρόπο και ο Ολυμπιακός συνεχίζει για να βρει γιατρειά στην αλλοίωση της αγωνιστικής του εικόνας.

Οι ερυθρόλευκοι για να κλείσουν την πόρτα της σεζόν που τους έχει στοιχίσει στο επικοινωνιακό πεδίο οφείλουν να βγάλουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα στα εναπομείναντα έξι ματς. Είναι ξεκάθαρο πως οι Πειραιώτες έχουν το πνευματικό ντεσαβαντάζ απέναντι σε αντιπάλους που έχουν βρει ή βρίσκουν τη φόρμα τους μέσα απ’ την έλλειψη πίεσης. Το κεφάλαιο της νέας σεζόν είναι μια άλλη ιστορία για τον Ολυμπιακό και για την ώρα η συζήτηση, αλλά και η προσπάθεια πρέπει να επικεντρωθεί στην τελική ευθεία της Super League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.