Μαρτίνς: “Όλα είναι ανοικτά”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την ήττα απ' τον Παναιτωλικό, αλλά και για την εμφάνιση των νεαρών παικτών του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που βρήκε την ομάδα του ηττημένη με 2-1.

Για το τι δεν πήγε καλά: “Μία ήττα στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Είναι όλα ανοιχτά γιατί έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στο γήπεδο μας. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά δεν συνεχίσαμε το ίδιο καλά, ενώ υπήρχε κούραση για μερικά παιδιά. Είναι όλα ανοιχτά”.

Για Σουρλή, Ξενιτίδη: “Μόνο καλά λόγια έχω να πω γι’ αυτά τα παιδιά. Καλό παιχνίδι από τον Σουρλή. Έκαναν πολύ καλή δουλειά τα παιδιά και δεν έχω τίποτα να τους καταλογίσω για το σημερινό παιχνίδι”.

Για το αν θα συνεχίσει με αυτά τα παιδιά στο Κύπελλο: “Πραγματικά πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά. Πιστεύω ότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πιστεύω ότι μπορούν να στηρίξουν την ομάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με τα Γιάννενα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Πιστεύω στην ομάδα μου και έχω εμπιστοσύνη παρόλο που περνάμε μία δύσκολη φάση.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας