Γκαρσία: “Κρύο μυαλό και καυτή καρδιά”

Για όλους και για όλα μίλησε ο 44χρονος Ουρουγουανός τεχνικός του "Δικεφάλου" εν όψει του αυριανού τελικού

Πάμπλο Γκαρσία επί παντός επιστητού! Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον τελικό Κύπελλου μίλησε για τη σεζόν που ολοκληρώνεται, τις αντιξοότητες, το αυριανό ματς, τις ιδιαιτερότητές του, ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη για την ευκαιρία που του έδωσε κι έστειλε το μήνυμα πως θα είναι πάντα στον ΠΑΟΚ.

Ο κ. Γκαρσία ξεκίνησε τις δηλώσεις του απαντώντας για την ετοιμότητα της ομάδας: «Η αρχή δεν ήταν τόσο καλή όσο θα θέλαμε η ομάδα όμως βελτιώθηκε, θα φανεί και στον αυριανό αγώνα».

Για το τί θα διαδραματίσει τον πλέον καθοριστικό ρόλο στην αυριανή αναμέτρηση: «Νομίζω όλοι οι παράγοντες θα παίξουν ρόλο, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γνωρίζουμε τον αντίπαλο, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Για τη διαφορετικότητα του αυριανού αγώνα σε σχέση με τους πρόσφατους των πλέι οφ:«Γνωρίζουμε την αντίπαλη ομάδα, ωστόσο το παιχνίδι είναι διαφορετικό, μπορεί να έχει παράταση ή και πέναλτι».

Για το πως αισθάνεται για τον πρώτο τελικό:«Είμαι χαρούμενος, είναι ένας από τους στόχους που είχαμε, πρέπει να τα δίνουμε όλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για το αν το συγκεκριμένο ματς είναι μια ευκαιρία για απάντηση στην κριτική που δέχτηκε η ομάδα:«Είμαστε σε μεγάλη ομάδα και θα έχει πάντα κριτική, από τους φιλάθλους μπορώ να τα συγχωρήσω όλα, κάποιοι που δεν ξέρουν και κάνουν αυτό δεν είναι καλό. Εμείς το κεφάλι κάτω και μόνο δουλειά».

Για την απουσία του Ίνγκασον:«Να δώσω τα εύσημα σε όλους για ότι περάσαμε, ο Ίνγκασον έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αγωνίζεται ακόμη και με ενοχλήσεις, είναι παράδειγμα τι πρέπει να κάνει κάποιος όταν αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Να τους ευχαριστήσω όλους, γιατί κάνουν τη δουλειά μου πιο εύκολη».

Αν έχει ήδη καταλήξει στο σχήμα και στα πρόσωπα για την έναρξη του αγώνα:«Για τον Καντουρί θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή, είναι σημαντικός αγώνας. Ξέρουμε τον αντίπαλό μας, ξέρουμε ότι ο διαιτητής είναι καλός. Να το ευχαριστηθούν οι ποδοσφαιριστές και το μοναδικό που θα συζητιέται να είναι ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα και όχι για άλλα πράγματα».

Αν μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις:«Πάντα υπάρχει αυτό το στοιχείο, κάτι που μπορεί να γίνει. Ξέρουμε ότι αυτό που έχει σημασία έχει το “κρύο” μυαλό και η “καυτή” καρδιά».

Για το αν η ομάδα μπει με … “το μαχαίρι στα δόντια”: «Ένας αντίπαλος το είχε πει αυτό, ο οποίος έφαγε μετά αγκωνιά στα δόντια και είπα το έβαλες τώρα στα δόντια και πάνε τα δόντια σου».

Συνολικά για τη σεζόν σχολίασε: «Σε κάθε ομάδα γίνεται ένας απολογισμός, τι δεν πήγε καλά, τι να βελτιωθεί και δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα ενός αγώνα, όσο σημαντικός και αν είναι αυτός».

Για το σε τί έδωσε σημασία πριν τον τελικό: «Πάντα προσπαθούμε να φτάσουν όλοι στο 100% ψυχικά και αγωνιστικά».

Και ολοκλήρωσε μιλώντας για τα συναισθήματα και για τον κόσμο που έδωσε βροντερό ‘παρών’ στην προπόνηση: «Είμαι πάντα χαρούμενος, είμαι χρόνια εδώ, είμαι ευγνώμων και πάντα θα είμαι. Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε και πάντα, πάντα θα είμαι εδώ, ευγνώμων για τον κόσμο που με στηρίζει και γι’ αυτούς που ακόμη και όχι, δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.