Μαρτίνς: “Αισιόδοξοι για Ελ Αραμπί και Σωκράτη”


Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου εν όψει του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (22/05, 21.00, MC Novasports.gr) και αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, στο αγωνιστικό πλάνο και την απουσία κόσμου από την εξέδρα.

Αναλυτικά:

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο οτι θα γίνει ο μοναδικός προπονητής του Ολυμπιακού με δύο συνεχόμενα νταμπλ σε περίπτωση νίκης

“Όχι, δεν χρειάζεται κάποιο έξτρα κίνητρο, αφού παίζουμε για τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και τον κόσμο και θέλουμε να δείξουμε ένα καλό επίπεδο και να γίνει ένας καλός αγώνας”. 

Για την κατάσταση του Σωκράτη

“Τα πλάνα μας θα τα αλλάξουμε, αλλά δεν θα αλλάξουμε τη στρατηγική. Είμαστε αισιόδοξοι από τα δείγματα του Σωκράτη των τελευταίων ημερών. Θα περιμένουμε τις τελευταίες 48 ώρες, αλλά νομίζουμε πως ο Σωκράτης θα είναι μαζί μας. Δεν θα αλλάξει η στρατηγική μας”. 

Για το τι θα κρίνει τον τελικό

“Ένας τελικός είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση μας τα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα που θα παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο και θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα είναι συγκεντρωμένη, θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει τον τελικό. Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας και να ελέγξουμε τις λεπτομέρειες που συνήθως κρίνουν τον τελικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη”. 

Για την απουσία του κόσμου

“Το ποδόσφαιρο είναι εντελώς διαφορετικό όταν υπάρχει κόσμος στις κερκίδες. Δεν υπάρχει γοητεία χωρίς αυτούς. Ο τελικός κυπέλλου είναι μια γιορτή και ο κόσμος θα μας έδινε πάθος. Είναι ο δεύτερος τελικός χωρίς κόσμο στην κερκίδα και είναι κάτι που μας στεναχωρεί πολύ”. 

Για το αν θα υπάρξουν εκπλήξεις από τους δύο προπονητές

“Σε αυτό το σημείο δεν μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις. Ο ΠΑΟΚ παίζει συνήθως με 3-4-3 ή μπορεί να παίξει και με 4-2-3-1. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως παίζουμε ή τι μπορούμε να αλλάξουμε μέσα στο ματς. Ο Πέδρο γνωρίζει τον Πάμπλο και ο Πάμπλο τον Πέδρο και δεν μπορούμε να έχουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις μεταξύ μας. Θα αναλύσουμε τα δεδομένα και θα καταλήξουμε στην τακτική μας”.

Για την κατάσταση του Ελ Αραμπί, για το μέγεθος του ΟΑΚΑ και το γεγονός πως δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο σγκεκριμένο στάδιο. 

“Ο Γιουσέφ είναι καλά και θα είναι μέσα αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο. Έχει λάβει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε. Έχουμε μια καλή ανάμνηση από το ΟΑΚΑ από το τελευταίο παιχνίδι ελπίζουμε να τα πάμε πολύ καλά και μεθαύριο. Δεν μας επηρεάζει το μεγάλο μέγεθος γιατί έχουμε συνηθίσει να παίζουμε στο Καραϊσκάκη που έχει ανάλογο μέγεθος. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι καλή. Έχουμε δύο καλές ομάδες, ένα καλό γήπεδο και περιμένουμε να δούμε μια γιορτή”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.