Ασύλληπτη ανατροπή στις καθυστερήσεις!

Συγκλονιστικό φινάλε είχε η αναμέτρηση της Βέροιας με τα Τρίκαλα, καθώς οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο τέρματα στις καθυστερήσεις και κέρδισαν 2-1.

Συγκλονιστικό φινάλε είχε η αναμέτρηση της Βέροιας με τα Τρίκαλα, καθώς οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο τέρματα στις καθυστερήσεις και κέρδισαν 2-1 προκαλώντας… σοκ στους Θεσσαλούς που προηγούνταν και ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη. Η. άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο! Το ματς πρόσφερε πλούσιες συγκινήσεις στους φίλους και των δύο αντιπάλων που το παρακολούθησαν αλλά μόνο αυτοί της «βασίλισσας» χαμογέλασαν στο τέλος.

Τα Τρίκαλα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους καθώς κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στο 3′ με σουτ του Μανουσάκη. Ο ΑΟΤ έδειχνε να. πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε.

Ωστόσο, ο ΑΟΤ κρατούσε το 1-0 ως και τις καθυστερήσεις έστω και αν στο 87′ έχασε τον Μπουκουβάλα, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα ελάχιστα λεπτά που απέμεναν, όμως, η Βέροια έφερε τα πάνω κάτω και πέτυχε δύο γκολ παίρνοντας μία ανέλπιστη νίκη! Στο 91′ ο Καλογερής ισοφάρισε μετά από πάσα του Μιχαλόπουλου και στο 92′ ο Σαϊτιώτης αξιοποίησε την ασίστ του Λαναρή πετυχαίνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς (46′ Καπίας), Μπάρμπας, Καλογέρης, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπλαζέφσκι (46′ Μιχαλόπουλος), Σαϊτιώτης, Κουτσοσπύρος (68′ Λαναρής)

Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Πουρής, Μπουκουβάλας, Μπριλάκης, Σαρακατσάνος, Κόρμπος, Χρήστου, Σαββίδης (87′ Γιώτας), Μανουσάκης, Μίνγκας, Ένοκ (62′ Τελκίνσκι), Ουέλιγκτον (80′ Στεπάνοβιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.