Κλείνει Χαροντάκη ο Βύζας

Μετά την πρόσληψη του Πέτρου Δημητρίου στο πάγκο του Βύζαντα, οι άνθρωποι του συλλόγου κινούνται για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου να καλυφθούν με ιδανικό τρόπο τα κενά.

Μετά την πρόσληψη του Πέτρου Δημητρίου στο πάγκο του Βύζαντα, οι άνθρωποι του συλλόγου κινούνται για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου να καλυφθούν με ιδανικό τρόπο τα κενά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην σημερινή προπόνηση βρέθηκε και προπονήθηκε κανονικά ο Ουέλιγκτον, καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με την ομάδα των Μεγάρων.

Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν ότι ο Βύζας κλείνει και τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Χαροντάκη, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Καλλιθέα. Ο νεαρός παίκτης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και πέρασε μα απόλυτα επιτυχία από όλες τις βαθμίδες, συνέχισε στον Άγιαξ Ταύρο (Δ Εθνική), ενώ στην συνέχεια βρέθηκε στον Εθνικό Αστέρα με τον οποίο αγωνίσθηκε στην Β Εθνική (10 συμμετοχές).

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Χαροντάκης βρέθηκε στην Καλλιθέα (2 συμμετοχές), όπου δεν πήρε τις ευκαιρίες που ευελπιστούσε για αυτό και ζήτησε να μείνει ελεύθερος προκειμένου να πάει σε μία ομάδα ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ήδη ο Χαροντάκης ξεκίνησε και αυτός προπονήσεις με την ομάδα του Βύζαντα και περιμένει από Δευτέρα να πάρει η ομάδα των Μεγάρων ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα προκειμένου να υπογράψει.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα το απόγευμα και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης διοίκηση και Πέτρος Δημητρίου τα είπαν και καθόρισαν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η ομάδα για την περαιτέρω ενίσχυση της. Ο έλληνας τεχνικός περιμένει και αυτός να ξεπερασθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και ήδη έχει στα χέρια του μία λίστα, που θα απαρτίζουν 15 έμπειροι παίκτες, που θα κινηθεί η ομάδα για να κάνει μεταγραφές ουσίας και να ενισχυθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.