Δεν άφησε περιθώρια

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ανώτερος από τον Αστέρα Μαγούλας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και επικράτησε δίκαια 2-0 παίρνοντας το προβάδισμα για πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ανώτερος από τον Αστέρα Μαγούλας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και επικράτησε δίκαια 2-0 παίρνοντας το προβάδισμα για πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός

Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να παίξουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στις αντίπαλες εστίες. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο ο ρυθμός ήταν αρκετά γρήγορος με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ ο Αστέρας Μαγούλας προσπαθούσε κυρίως «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους. Στο έβδομο μόλις λεπτό,  ο Γκούρμα πλάσαρε από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής αλλά ο Κασμερίδης αντέδρασε σωστά και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα οι Βολιώτες βρέθηκαν και πάλι κοντά στο γκολ και πάλι με δράστη τον Γκούρμα. Η σέντρα πραγματοποιήθηκε από τα δεξιά, ο Γκούρμα στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ασλανίδης, ως από μηχανής θεός, απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους αλλά η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα δεν κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα που θα της έδινε το προβάδισμα για τη νίκη.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μια ανάσα πριν από το γκολ. Ο Κατσίκης σούταρε μέσα από την περιοχή από τα αριστερά και από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα και κατέληξε άουτ.

Δίκαιη επικράτηση

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε. Από το πρώτο λεπτό ο Ολυμπιακός Βόλου πίεζε προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος που θα του έδινε το προβάδισμα για τον επαναληπτικό αγώνα και την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Η πίεση που ασκούσε η ομάδα του Μάνουελ Ρόκα απέφερε καρπούς στο 67ο λεπτό. Ο Κατσίκης έκανε κάθετη μπαλιά στον Δεινόπαπα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος, και ο δεύτερος δεν αστόχησε στο τετ α τετ κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση και όποτε ήθελαν ανέβαζαν στροφές πιέζοντας και για ένα δεύτερο γκολ, που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση.

Αυτό συνέβη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 87ο λεπτό. Ο Κατσίκης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Γκούρμα, στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά και αυτή τη φορά δεν αστόχησε και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του δίνοντας σαφές προβάδισμα στους Βολιώτες για πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και τρίτο τέρμα αλλά το πλασέ του Ρόκα στο τετ α τετ εξουδετερώθηκε από τον Κασμερίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Πινδώνης (80′ Ολίσε), Καπετάνος (58′ Δεινόπαπας), Πόνσε (70′ Καρράς), Κατσίκης, Γκούρμα

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Σαμαρόπουλος (63′ Δημητριάδης), Νόνης, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος, Στρατάκης (70′ Έβερετ), Ασλανίδης, Μαρτίνεθ, Κανελλόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.