“Χτύπησε” στο τέλος ο Παναιτωλικός!

Την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Καραμαλίκης που σκόραρε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Βέροια χαρίζοντας τη νίκη με 1-0 στον Παναιτωλικό.

Την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Καραμαλίκης που σκόραρε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Βέροια χαρίζοντας τη νίκη με 1-0 στον Παναιτωλικό. Στην Καισαριανή πριν από λίγο, οι Αγρινιώτες πήραν μία ακόμη νίκη στο τέλος, με γκολ -αυτή τη φορά- του Εντζεγκέλε, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στη σπουδαία επικράτηση με 1-0 επί του Εθνικού Αστέρα σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τη διαφορά των οκτώ πόντων από τον τρίτο της κατάταξης ΟΦΗ και βρίσκονται πιο κοντά στην άνοδο στη Σπύπερ Λίγκα.

Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν χαμηλά στην κατάταξη, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό εν όψει της συνέχειας.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις και γενικά ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να διατηρούν «φλύαρη» υπεροχή ανά διαστήματα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας δεν θα ξέφευγε από το 0-0, ο Παναιτωλικός. έκλεψε τη νίκη στο 91′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδωρίδη, ο Εντζεγκέλε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, το γκολ προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που υποστήριξαν ότι υπήρξε επιθετικό φάουλ από τον σκόρερ.

Μετά από τέσσερα λεπτά έντασης και διακοπής, το ματς ξανάρχισε και ο Παναιτωλικός κράτησε το υπέρ του σκορ κερδίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε πολλή ένταση στο τέλος με αντεγκλήσεις και πολλά μπουκάλια να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντελής): Κοτταράς, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Καρατζάς, Παπαζούδης, Σκάρος, Παριανός, Φραντζεσκί, Διαμάντης (76′ Μπενίσκος), Λουάμο (92′ Παντίδος), Χανιώτης.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Ετζενγκέλε, Ρότσα, Μουμίν, Παππάς (46′ Καούνος), Μπουμάλ (79′ Τζόνσον), Θεοδωρίδης (97′ Δέντσας), Γκούρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.