Υπέγραψε και προπονήθηκε ο Ρούσεφ

Tην πρώτη του προπόνηση στον ΟΦΗ πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ιβάν Ρούσεφ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την κρητική ΠΑΕ διάρκειας ενάμιση έτους.

Tην πρώτη του προπόνηση στον ΟΦΗ πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ιβάν Ρούσεφ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την κρητική ΠΑΕ διάρκειας ενάμιση έτους. Ο Βούλγαρος μέσος, που αποχώρησε από τα Τρίκαλα, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού, Νίκου Αναστόπουλου για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Βέροια.

Ο  Ρούσεφ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ και εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ηρακλειώτες. «Η τρίτη επικοινωνία μου με τον ΟΦΗ ήταν και η πιο τυχερή. Άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, το 2006 και το καλοκαίρι του 2010 μου είχα επαφή με ανθρώπους του ΟΦΗ που μου είχαν πει ότι με ήθελαν στην ομάδα. Τότε δεν είχε ευτυχεί κατάληξη η συζήτηση που είχε γίνει. Η τρίτη επαφή είναι και η πιο τυχερή. Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Παραμένω στους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου. Ανέκαθεν μου άρεσε ο ΟΦΗ σαν ομάδα. Είχε πάντα καλή ομάδα με τον κόσμο να είναι η μεγάλη του δύναμη. Παρουσίαζε πάντα καλό θέαμα, δηλαδή αυτό που ευχαριστεί τον κόσμο. Όταν επικοινώνησα με το κ. Νίκο Μαχλά και μου είπε ότι ο ΟΦΗ θέλει να με εντάξει στη δύναμη του, όπως είναι φυσικό χάρηκα πάρα πολύ. Αμέσως του έκανα γνωστή την απόφαση μου. Ήλθα στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ με στόχο να βοηθήσω τη προσπάθεια της ομάδας μου. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα super league. Εκεί ανήκει και εκεί πρέπει να βρεθεί. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα για μεγάλα πράγματα. Φυσικά και δεν πρέπει να ταλαιπωρείται στη football league. Θέλω να διακριθώ με τον ΟΦΗ και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Την Κυριακή, όπως είναι γνωστό αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας θα υποδεχθεί τη Βέροια. Στόχος μας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Είμαι έτοιμος να αγωνισθώ. Φυσικά όλοι ξέρουν ότι αυτός που αποφασίζει για το ποιοι παίκτες θα είναι στην αρχική ενδεκάδα και ποιοι θα συμπληρώσουν την 18άδα είναι ο προπονητής μας. Όλοι περιμένουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρει ο ΟΦΗ τη νίκη», τόνισε ο Βούλγαρος.

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.