Μαχλάς: “Απογοητεύτηκα”

O Νίκος Μαχλάς μίλησε στην εκπομπή "Novasports NEWS", αναφέρθηκε τόσο στα επεισόδια της Δευτέρας, όσο και στην παραίτησή του.

O Νίκος Μαχλάς μίλησε στην εκπομπή “Novasports NEWS”, αναφέρθηκε τόσο στα επεισόδια της Δευτέρας, όσο και στην παραίτησή του.

Ερωτούμενος για το πώς έχουν τα πράγματα μετά από όσα έγιναν στο γήπεδο των Ιωαννίνων και για το αν ελπίζει σε κάτι καλύτερο ο ΟΦΗ, είπε: “Νομίζω πως ναι. Tο τι ελπίζω είναι άλλο θέμα και πρέπει να το απαντήσουν οι αρμόδιοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Παραίτήθηκα μετά από αυτό που έγινε στο γήπεδο των Ιωαννίνων γιατί απογοητεύτηκα. Με έκαναν να πιστέψω ότι σ αυτή τη χώρα αν δεν δουλέψει το παρασκήνιο και δεν είσαι άνθρωπος πονηρός και να έχεις κάποιες γνωριμίες δεν  μπορείς να βοηθήσεις ούτε την ομάδα σου ούτε αυτό που αγαπάς, ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό”.

Για το αν η παραίτηση σου είναι ένας τρόπος να ταράξεις τα νερά και να συγκινηθούν κάποιοι, απάντησε: “Αυτό που έκανα στη ζωή μου είναι αυτό που αγαπώ και το έκανα με μεράκι. Το συναίσθημα είναι αυτό που λειτουργώ. Δεν ήταν δικιά μου η ομάδα όμως πιστεύω ότι μπορούσα και μπορώ να βοηθήσω αλλά μετά το ματς με τα Ιωάννινα ξεχείλισε το ποτήρι. Ο κόσμος εδώ στο Ηράκλειο βλέπει και είναι στενοχωρημένος με το συγκεκριμένο συμβάν. Είμαι αγανακτισμένος και ελπίζω αυτό μήπως το δούνε κάποιοι άνθρωποι είτε εδώ στο Ηράκλειο είτε στην Αθήνα και μας βοηθήσουν για την ισάξια αντιμετώπιση της ομάδας μας. Αν δεν γινόταν Δευτέρα η αναμέτρηση και ήταν σε περίοδο αγωνιστικής, Σούπερ Λίγκα, δεν θα έδινε κανένας σημασία και θα γραφόταν με ψηλά γράμματα στο τέλος μιας εφημερίδας. Ευτυχώς πήρε την έκταση που θα έπρεπε το θέμα. Εγώ θέλω να υπάρχει ισάξια αντιμετώπιση στις ομάδες αυτός ήταν και ο λόγος που παραιτήθηκα και η συνείδησή μου είναι ήσυχη γιατί πιστεύω ότι έκανα το σωστό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.