Κουτάντος:«Ευθύνη και ο Λαμπρόπουλος»

Αιχμές κατά του Λαμπρόπουλου για την συνέχιση του αγώνα του γηπέδου «Ζωσιμιάδες» άφησε ο Αντώνης Κουτάντος.

Αιχμές κατά του Λαμπρόπουλου για την συνέχιση του αγώνα του γηπέδου «Ζωσιμιάδες» άφησε ο Αντώνης Κουτάντος. Το μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ τόνισε πως σε περίπτωση που η κρητική ΠΑΕ αποχωρούσε από το γήπεδο, θα ήταν υπόλογη στην αθλητική δικαιοσύνη. Ο Κουτάντος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, ο Κουτάντος δήλωσε: «Αυτός που λέγεται διαιτητής κύριος Λαμπρόπουλος, που είναι διαιτητής Σούπερ Λίγκας, μας ανάγκασε να ξαναβγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσουμε τον αγώνα μετά από 55 λεπτά διακοπής. Αν δεν βγαίναμε στο γήπεδο, θα χάναμε το ματς και θα μας αφαιρούνται 10 βαθμοί. Ήμασταν εγκλωβισμένοι κι έπρεπε είτε να διαλύσουμε το πρωτάθλημα είτε να βγούμε στο γήπεδο ξέροντας πως η ομάδα μας ήταν τελειωμένη σε αυτό το ματς».

Και συμπλήρωσε: «Ο κ. Λαμπρόπουλος είπε ‘διακόπτουμε οριστικά το παιχνίδι’. Τι άλλαξε μετά από 55 λεπτά; Να ρωτήσετε τον κ. Τεροβίτσα. Εμείς προσπαθούμε με νόμιμα μέσα να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Κυκλοφορούμε στο φως της ημέρας κι όχι μέσα στη νύχτα. Υπογράψαμε το φύλλο αγώνος με επιφύλαξη για συνέχιση του αγώνα κατά παράβαση του ΚΑΠ. Αν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη πιστεύω πως θα έχουμε μία δίκαια απόφαση».

Τέλος, το μέλος της διοίκηση του ΟΦΗ υπογράμμισε: «Ο κ. Λαμπρόπουλος διέκοψε το παιχνίδι την πρώτη φορά, όταν άνθρωποι που φορούσαν διακριτικά σεκιούριτι ήταν αγωνιστικό χώρο. Έγινε δεύτερη διακοπή, γιατί κάποιος από αυτούς τραυμάτισε με κέρμα τον επόπτη του. Τρίτη διακοπή έγινε όταν εισέβαλε ένας οπαδός και χτύπησε το Βεζυρίδη. Αν κρατούσε ένα αιχμηρό αντικείμενο, θα θρηνούσαμε θύματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.