Χατζάρας: “Πλέον θέλουν δουλειά άρπα-κόλλα”

Ο πρώην προπονητής του Πιερκού, Γιώργος Χατζάρας μίλησε στον "Sentra 103,3"...

Ο πρώην προπονητής του Πιερκού, Γιώργος Χατζάρας μίλησε στον “Sentra 103,3″… 

Για τη φετινή χρονιά στον Πιερικό: “Ο Πιερικός με φώναξε να κάνω μια νέα ομάδα. Είχαν ρίξει το μπάτζετ από πέρυσι. Ενδεικτικά πέρυσι είχαν δυο εκατομμύρια ενώ φέτος εφτακόσια πενήντα χιλιάρικα. Υπήρχε ένα διετές πλάνο που δεν πέτυχε. Έγινε ωστόσο κάτι το αξιόλογο, έχουν μπει οι βάσεις, υπάρχει μια νέα φιλοσοφία όμως χρειάζεται χρόνος. Στόχος φέτος είναι η παραμονή της ομάδας, στην κατηγορία. Ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει γίνει πολύ δύσκολος, είναι λίγοι πλέον οι αξιόλογοι παράγοντες. Οι περισσότεροι θέλουν πλέον δουλειά άρπα-κόλλα”.

Για τον Μπερνάρ Κουμορτζί, τον οποίο είχε παίκτη στο Αιγάλεω: ” Ο Κουμορτζί, είναι ένα από τα κορυφαία αμυντικά χαφ στην Ελλάδα. Μπορεί να παίξει σε όλους τους χώρους του κέντρου, ακόμα και δημιουργικό χαφ. Προσαρμόζεται σε όλες τις τακτικές. Παίζει και στο 4-3-3 με 2 αμυντικά χαφ ως ο ένας από τους δυο, με ανασταλτικά καθήκοντα. Μπορεί να παίξει και σε ρόμβο. Γενικά είναι πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Οι συστάσεις ήταν από τον Εντουσέι, επίσης Γκανέζος, του Αιγάλεω. Ο Μπερνάρντ είναι ένας θαυμάσιος χαρακτήρας. Μπορεί να παίξει άνετα σε υψηλό επίπεδο”.

Σχετικά με το μέλλον του στους πάγκους: “Κανένας δεν ξέρει το μέλλον του, θα δούμε. Υπάρχουν ευχάριστα και δυσάρεστα πράγματα στη ζωή, πρέπει να τα δεχόμαστε όλα. Οι ομάδες που ήταν ψηλά είχαν αλαζονεία και κοιτούσαν μόνο το σήμερα ,γι’ αυτό τώρα πολλές εξ’ αυτών παραπαίουν. Είδα τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι με Μίλαν και Ίντερ και πετούσε. Έχω την αίσθηση ότι αυτό πληρώνει φέτος ο Παναθηναϊκός. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι ο βασιλιάς των σπορ όμως λίγοι το γνωρίζουν καλά και έτσι επικρατεί η δύναμη των μετρίων. Μόνο εκ των υστέρων καταλαβαίνουν ποιο είναι το σωστό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.