Κέρδισε και ανάσανε ο Εθνικός!

Τη δεύτερη νίκη του στο Πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε ο Εθνικός, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του ΟΦΗ.

Οι Πειραιώτες πήραν βαθμολογική. ανάσα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλουν για να επιστρέψουν στη Σούπερ Λίγκα. Το ματς κρίθηκε με φάουλ του Περέιρα, ενώ καθοριστική ήταν η αποβολή του Μπούρμπου στο τέλος του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά της συνάντησης και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία των γηπεδούχων, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του τερματοφύλακα Συμεωνίδη. Ωστόσο, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40′ όταν διαταράχθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες λόγω της αποβολής του Μπούρμπου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη, ο Εθνικός έκανε περισσότερο αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας με παίκτη παραπάνω αναζήτησε το γκολ. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πέτυχε το στόχο της και πήρε το προβάδισμα στο 71′ με απευθείας φάουλ του Περέιρα.

Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το ματς στα λεπτά που απέμεναν και διατήρησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα φτάνοντας σε μία πολύ σημαντική νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Συμεωνίδης, Γκράιμς, Παγώνης, Σύρος, Ψιάνος, Κορακάκης, Σιλιγαρδάκης, Ουατάρα, Βασιλόγιαννης (61′ Φαρινόλα), Τσεμπερίδης (46′ Χανιώτης), Περέιρα (90′ Στρατάκης).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Μπερτίν, Ψωμάς, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Ζορμπάς (75′ Βλόνταρτσικ), Γιακούμπου, Αγρίτης, Γκουεΐ (62′ Μανούσος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.