Ανατροπή και νίκη για την Καλλιθέα!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Καλλιθέα κατάφερε να κερδίσει με 2-1 το κρίσιμο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και να πάρει βαθιά βαθμολογική "ανάσα".

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Καλλιθέα κατάφερε να κερδίσει με 2-1 το κρίσιμο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και να πάρει βαθιά βαθμολογική “ανάσα”. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου μέρους αλλά δεν άντεξαν στην αντεπίθεση που εξαπέλυσαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά μιας και οι δύο ομάδες δεν βρήκαν ρυθμό και κατά συνέπεια δεν δημιούργησαν ευκαιρίες. Αντίθετα, κυριάρχησαν οι πολλές και σκληρές προσωπικές μονομαχίες.

Ωστόσο, στο 45′ έγινε μία απίστευτη φάση: ο Ραονέ επιχείρησε σουτ από τα 35 μέτρα, ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος έπιασε την μπάλα αλλά αυτή έφυγε από τα χέρια του και αφού πέρασε κάτω από τα πόδια του, κατέληξε στα δίχτυα! Ετσι, η Αναγέννηση πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ.

Πάντως, στο δεύτερο ημίχρονο και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, τα δεδομένα άλλαξαν. Η Καλλιθέα κέρδισε πέναλτι όταν ο Καραδήμος ανατράπηκε από τον Μπαντά και ο Ζουμπουλάκης που ανέλαβε την εκτέλεση, αρχικά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Πίτκα που απόκρουσε, όμως, η μπάλα έφτασε ξανά στον παίκτη της αθηναϊκής ομάδας, ο οποίος σκόραρε με πλασέ. Το 1-1 ήταν γεγονός.

Η ομάδα του Γιώργου Βλαστού συνέχισε να επιτίθεται και έφτασε στην ολική ανατροπή στο 77′ όταν ο Τεγούσης επιχείρησε παράλληλη σέντρα και ο Κισκαμπάνης με πλασέ από κοντά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Αναγέννηση δεν κατάφερε να αντιδράσει, ενώ στο 92 έχασε και τον Κουτρουμάνο, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Καλλιθέα (Γιώργος Βλαστός): Αθανασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Κισκαμπάνης, Τζωρμπατζάκης, Χάλαρης, Θ. Τεγούσης, Ηρακλής, Πλατέλλας (57′ Τσάνα), Καραδήμος (80′ Πινδώνης), Φαμπίνιο (46′ Μαρουκάκης), Παπαναστασίου.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τζο Παλατσίδης): Πίτκας, Μπαντάς, Κουτρουμάνος, Κουρτεσιώτης, , Καραμανώλης, Μπιτέλης (80′ Γεωργίου), Ροντρίγκο, Χατζηρίζος (73′ Κόσουτιτς), Ντοριβάλ, Βούκοτιτς (80′ Αθανασιάδης), Ραονέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.