Σέντρα στην Καλλονή

Στην Καλλονή θα ανοίξει το απόγευμα της Παρασκευής (17.00) η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ, καθώς η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό.

Στην Καλλονή θα ανοίξει το απόγευμα της Παρασκευής (17.00) η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ, καθώς η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό.
Στην αναμέτρηση αυτή θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των νησιωτών ο Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος επιθυμεί να αρχίσει «με το δεξί» τις υποχρεώσεις του. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κριπιντίρη και του τραυματία Τραορέ.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Σουλογάνης, Καρακώστας, Μαρσέλο, Ντος Σάντος, Λεοζίνιο, Ζουρούδης, Μάππας, Σαμπάνης, Μήτσης, Τζιωρτζιόπουλος, Βλαστέλλης, Προβατίδης, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Μανούσος, Ταραχούλσκι, Σιλιγαρδάκης, Μανουσάκης, Βαλιός.
Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Κομοτηνής θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα με στόχο να διατηρηθεί σε τροχιά απευθείας ανόδου. Το ευχάριστο για τον τεχνικός Σάββα Παντελίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έτσι στην αποστολή συμπεριέλαβε τους Μουνάφο, Μπαλού, Βαγγελόπουλο, Κοντογουλίδη, Κουτσόπουλο, Λιαπάκη, Μακρυδημήτρη, Μίνγκα, Σαρακατσάνο, Σκλιοπίδη, Σουλτανίδη, Στάθη, Ταίρη, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Χλωρό, Πόνσε, Μπέλιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.