Παναιγιάλειος: Μέχρι την Τρίτη οι ανακοινώσεις στα διοικητικά

Τα πράγματα φαίνεται πως μπαίνουν σε έναν δρόμο τακτοποίησης στο Αίγιο, με τους επιχειρηματίες από την Αθήνα να ολοκληρώνουν και τυπικά τη συμφωνία με τον Αντώνη Ρέλλα μέχρι την Τρίτη, υπογράφοντας τα αντίστοιχα έγγραφα για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Τα πράγματα φαίνεται πως μπαίνουν σε έναν δρόμο τακτοποίησης στο Αίγιο, με τους επιχειρηματίες από την Αθήνα να ολοκληρώνουν και τυπικά τη συμφωνία με τον Αντώνη Ρέλλα μέχρι την Τρίτη, υπογράφοντας τα αντίστοιχα έγγραφα για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Φυσικά, οι άνθρωποι των «μελανολεύκων» είναι αναγκαίο να τρέξουν τις εξελίξεις, καθώς πρέπει να έρθουν σε διακανονισμό με τους παίκτες που υπάρχουν χρηματικές εκκρεμότητες, καθώς την Τρίτη λήγει και η προθεσμία της επιτροπής αδειοδοτήσεων.

Να θυμίσουμε πως οι Αιγιώτες δεν πέρασαν τη διαδικασία σε δεύτερο βαθμό και αν καταφέρουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, θα καταθέσουν έφεση που θα γίνει δεκτή χωρίς προβλήματα.
Σε αντίθετη περίπτωση, ο μοναδικός περιορισμός που θα έχουν οι «μελανόλευκοι», θα αφορά τις μετάγραφες ξένων ποδοσφαιριστών (δικαιούται μόνο έξι), ενώ κατά την διάρκεια του 90λεπτου θα μπορούν να αγωνίζονται 8 Έλληνες και μόνο 3 ξένοι.

Συμφωνία με τρεις παίκτες από Σερβία

Ο σχεδιασμός του ρόστερ έχει ήδη ξεκινήσει, παρότι ακόμα δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Ο Φυντάνης έχει παραδώσει μια λίστα με τους παίκτες που θέλει να παραμείνουν από το υπάρχων ρόστερ και μέσα σε αυτούς είναι και οι Αθανασόπουλος-Παπαχρήστος που έδειχναν «φευγάτοι» στο τέλος της σεζόν.

Σίγουροι πρέπει να θεωρούνται επίσης οι Σανδραβέλης και Γκοτσούλιας, που προσφέρουν εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες τους. Εκτός από αυτούς, ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται να έχει συμφωνήσει και με τρεις ξένους παίκτες από τη Σερβία σε θέσεις-κλειδιά. Τα ονόματα δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, αλλά όπως τονίζεται από την ΠΑΕ, θα ενισχύσουν πολύ το ρόστερ της ομάδας. Eπίσης στους Αιγιώτες θα συνεχίσει και ο Φουρτάδο που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.