Ισόπαλο το ντέρμπι Χανίων

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Κισσαμικού με τον Πλατανιά, καθώς οι δύο ομάδες των Χανίων έμειναν στο 2-2 για την 20η αγωνιστική της Football League.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Κισσαμικού με τον Πλατανιά, καθώς οι δύο ομάδες των Χανίων έμειναν στο 2-2 για την 20η αγωνιστική της Football League.

Ο Πλατανιάς κατάφερε να αιφνιδιάσει τον συμπολίτη αντίπαλο του, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ του Νίλι. Η αντίδραση του Κισσαμικού ήρθε στην επανάληψη. Σε διάστημα πέντε λεπτών ο Βρεττός βρήκε δύο φορές δίχτυα (64’, 69’) και ανέτρεψε την κατάσταση για την ομάδα του, όμως ο Πλατανιάς δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και έσωσε τον βαθμό με γκολ του Μιγκέλ (76’). 

Έτσι, οι δύο ομάδες των Χανίων μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με τον Πλατανιά να «συγκατοικεί» στην 5η θέση με τον Απόλλωνα Πόντου και τον Κισσαμικό να βρίσκεται τρεις θέσεις πιο κάτω με 28 βαθμούς.  

Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Άλι, Φάζος, Καραγεώργης (λ.τρ. 63′ Βρεττός), Μουμίν, Σάλιακας (44′ λ.τρ. Σελινιωτάκης), Αρναρέλλης, Κάσσος, Ρίσκι, Κουσκουνάς. 

Πλατανιάς (Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (57′ Κόρτσαμ), Μάικιτς, Γκατσολάρι (66′ Παπανικολάου), Μποσέτι, Μπιανκόνι, Μπόρχες, Λουκίνας (88′ Πουρζιτίδης). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.