Άνετα και ωραία η ΑΕΚ

Από τεσσάρα σε... πεντάρα πάει η ΑΕΚ. Η Ένωση μετά τη νίκη επί του Φωστήρα, συνέτριψε με 5-1 τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Football League και θα κάνει καλά Χριστούγεννα.

Από τεσσάρα σε… πεντάρα πάει η ΑΕΚ. Η Ένωση μετά τη νίκη επί του Φωστήρα, συνέτριψε με 5-1 τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Football League και θα κάνει καλά Χριστούγεννα.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Ηρακλή και συνδυάζοντας γκολ και θέαμα, έφτασε εύκολα στην 8η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα. Δύο γκολ ο Μπρέσεβιτς, από ένα Πλατέλλας, Ντούνης και Λαμπρόπουλος.

Η Ένωση έδειξε από το ξεκίνημα του ματς τις ορέξεις τις, αφού με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου πέτυχε δύο (!) γκολ, βάζοντας τις βάσεις για ένα εύκολο απόγευμα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3′ ο Μπρέσεβιτς με προβολή έπειτα από προσπάθεια του Μάνταλου, ενώ τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Πλατέλλας δύο λεπτά αργότερα. Ο Μάνταλος έβγαλε τετ α τετ τον επιθετικό της Ένωσης και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Μελίσσα γράφοντας το 2-0.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν με τον Τσιμόντζι, όμως ο Ανέστης του είπε «όχι» και στο 40′ η ΑΕΚ έφτασε και σε τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Ντούνη.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργούσε και το… πλήρωσε στο 64′ όταν ο Μπακομήτρος βρέθηκε ολομόναχος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά μείωσε σε 3-1.

Η αντίδραση της ΑΕΚ δεν άργησε να έρθει, αφού στο 77′ ο Μπρέσεβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και έξι λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1. Η Ένωση είχε την ευκαιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ, όμως στο 90′ το σουτ του Μάνταλου σταμάτησε στο δοκάρι του Μελίσσα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ανέστης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Σαρρής (61′ Ρόβας), Γροντής, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μ. Ντούνης (72′ Αραβίδης), Μπρέσεβιτς (80′ Τσεβάς)

Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Φοιρός, 4-5-1): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Γκεμίσης (46′ Νάκας), Κοτίτσας (81′ Πολίτης), Τσιμόντζι (80′ Χατζηστάμου), Ράντι, Σικαλιάς, Γουόρντεν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.