Ανυφαντάκης: «Πρέπει να χτίσουμε ομάδα»

Να δημιουργήσει η Επισκοπή μια ομάδα που θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον της, θέλει ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Να δημιουργήσει η Επισκοπή μια ομάδα που θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον της, θέλει ο Κώστας Ανυφαντάκης. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε για την έως τώρα πορεία της ομάδα του στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς επίσης και για τους στόχους της από εδώ και στο εξής. Ο Ανυφαντάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FΜ».

Αρχικά, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς, αλλά εμείς θέλουμε ομάδα με μέλλον. Έχει να κάνει με το σχεδιασμό των Ακαδημιών που στοχεύουμε να ανεβάσουμε παίκτες από την under 17 και under 19 στην επαγγελματική ομάδα. Η φιλοσοφία είναι ιδία στους προπονητές όλων των ομάδων του συλλόγου. Θέλουμε ένα ποσοστό 30-40 τοις εκατό να προέρχεται από αυτά τα παιδιά τα επόμενα χρόνια. Έχουμε κάνει βήματα. Από τους 25 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές οι 18 είναι κρητικοί. Στοχεύουμε ώστε οι δυο τουλάχιστον από αυτούς που είναι στις Ακαδημίες να στελεχώσουν την ομάδα μέχρι 2015-16».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Η προτεραιότητα μας είναι αυτή που είπα, να είμαστε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο εκπρόσωπος του Ρέθυμνου. Φιλοδοξούμε να έρθει πίσω κόσμος του Ρεθύμνου που χάθηκε αυτά τα χρόνια. Έχουμε 1000-1500 άτομα που έρχονται στο γήπεδο, αλλά θέλουμε να μας αγκαλιάσει ο νομός».

Σχετικά με τη γρήγορη άνοδο της Επισκοπής τόνισε: «Είναι κοντά στον νόμο, κοντά στο νησί, κοντά στην Ελλάδα. Εμείς θέλουμε να χτίσουμε ομάδα που θα μείνει πολλά χρόνια όχι να ανεβούμε γρήγορα τις κατηγορίες και να μην υπάρχουμε μετά από πέντε χρόνια στον ποδοσφαιρικό χάρτη».

Τέλος, υπογράμμισε για τις βοηθητικές εγκαταστάσεις που θέλει να δημιουργήσει η ομάδα του: «Στόχος να φτιάξουμε δυο βοηθητικά δίπλα από το γήπεδο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.