Γρηγορίου: “Απλά περιμένουμε…”

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Μιχάλης Γρηγορίου, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί ενόψει των πλέι οφ στη Football League.

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Μιχάλης Γρηγορίου, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί ενόψει των πλέι οφ στη Football League. Η έλλειψη προγραμματισμού έχει επηρεάσει τους “μαυραετούς”, που δεν ξέρουν ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου στον “Sentra 103,3”:

Για τα πλέι οφ:
“Είναι σοβαρό το πρόβλημα ως προς τον προγραμματισμό. Δεν ξέρουμε ακριβή ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Περιμένουμε. Έχουν γίνει εφέσεις, περιμένουμε να επικυρωθεί η βαθμολογία, να δούμε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι μας και με πόσους βαθμούς θα μπούμε στα πλέι οφ”.

Για την πορεία της Δόξας Δράμας:
“Από την αρχή είχαμε πει με τον πρόεδρο επειδή η περσινή χρονιά ήταν άσχημη να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Δεν ήταν στόχος τα πλέι- οφ. Το κυριότερο ήταν να αποφύγουμε τα πλέι- άουτ. Το καταφέραμε και βλέποντας ότι η ομάδα πάταγε καλά και έχει αναγνωριστεί από όλη την κατηγορία ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, βάλαμε στόχο τα πλέι οφ και είμαστε δίκαια εκεί”.

Για το ρόστερ της ομάδας:
“Κάναμε ένα συνδυασμό έμπειρων παικτών και αρκετών νέων και αυτό το εγχείρημα πέτυχε. Είχαμε οικογενειακό κλίμα. Από την πρώτη μέρα δημιουργήσαμε μια οικογένεια, οι παίκτες είχαν διάθεση για δουλειά και έτσι ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα”.

Για τη διαχείριση των παικτών:
“Βάζεις κοινούς κανόνες. Ο καθένας θέλει και ξεχωριστή αντιμετώπιση. Παίζει ρόλο το πόσο θα σεβαστείς τον κάθε ποδοσφαιριστή”.

Για την ανταπόκριση των φιλάθλων της Δράμας:
“Θεωρώ ότι τα τελευταία 16 χρόνια που η ομάδα ήταν στην αφάνεια, έχει χάσει μια γενιά από φιλάθλους. Αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία φέτος γιατί δεν έγιναν ανοίγματα οικονομικά. Βλέποντας όμως ότι αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο, έχει έρθει κοντά μας ο κόσμος”.

Για τον Εθνικό:
“Δεν περίμενα ότι θα είχε τέτοια πορεία ώστε να σωθεί την τελευταία στιγμή και να μπει στα πλέι- άουτ. Όμως και πέρσι υπήρχαν προβλήματα”.

Για τις αποφάσεις σχετικά με τις αδειοδοτήσεις:
“Φέτος με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί φαίνεται ότι προσπαθούν να βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο. Ελπίζω του χρόνου να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.