Πογιέτ: «Το τέλειο μέρος για το Mundial του 2030 είναι η Ουρουγουάη»

«Η Αργεντινή και η Ουρουγουάη πρέπει να φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο εκατονταετίας», υποστήριξε ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφορικά με το Μουντιάλ του 2030.

«Θεωρώ φυσικό ότι η Ουρουγουάη θα μπορούσε να είναι το τέλειο μέρος για να γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2030», είπε ο Poyet στο Stats Perform.

«Έχουμε την ικανότητα ως χώρα να φιλοξενήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο; Όχι. Επομένως, πρέπει να το μοιραστούμε με κάποιον δίπλα μας , την Αργεντινή, τη Χιλή, την Παραγουάη. Το πρόβλημα είναι ότι θυμάμαι πριν από πολύ καιρό όταν κάποιος μου είπε ότι το ποδόσφαιρο χωρίς πολιτική δεν υπάρχει, έχει πεθάνει. Είμαστε τόσο εξαρτημένοι από την πολιτική της χώρας. Μέχρι να συμφωνήσουν οι πολιτικοί, το ποδόσφαιρο δεν θα ενωθεί. Οπότε πιστεύω ότι θα ήταν κρίμα αν δεν γίνει στην Ουρουγουάη, τουλάχιστον ένα γκρουπ, ίσως δύο γκρουπ», είπε ο 55χρονος Ουρουγουανός προπονητής.

Η Ουρουγουάη κατέκτησε για τελευταία φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1950, με τρεις τερματισμούς στην τέταρτη θέση από τότε, αλλά ο Πογιέτ είναι ενθουσιασμένος με το ξεκίνημα του Μπιέλσα και τις προοπτικές της εθνικής ομάδας υπό τον 68χρονο Αργεντινό:

«Στο πρώτο παιχνίδι οι άνθρωποι ήταν σαν “Ουάου, τι συμβαίνει χωρίς την παλιά ομάδα παικτών”, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι ήταν λίγο πιο φυσικό», είπε ο Πογιέτ και συνέχισε: «Όλοι ήθελαν να μάθουν τους 25 παίκτες που θα επιλέξει. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ξέρουν, αλλά δεν ξέρουν γιατί ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι μοναδικός, είναι διαφορετικός, είναι μια εντελώς μοναδική περίπτωση και θα εκπλαγούν μερικοί. Πιστεύω ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν για το τι θα φέρει στην εθνική ομάδα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.