Το «αντίο» του Μπουσκέτς στην Εθνική Ισπανίας! (vid)

Το τέλος της καριέρας του από την Εθνική Ισπανίας ανακοίνωσε μέσω social media ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Επίσημη «αυλαία» στην καριέρα του με το εθνόσημο «έριξε» ο Σέρχιο Μπουσκέτς. Ο Ισπανός άσος της Μπαρτσελόνα έκανε γνωστή την απόφαση του μέσα από τα social media του.

Το Παγκόσμιο Κύπελλου του Κατάρ ήταν το τελευταίο για τον Μπουσκέτς, ο οποίος αγωνίστηκε σε 143 παιχνίδι με τη «φούρια ρόχα». Σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010 στην Αφρική, αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2012 που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία και την Ουκρανία.

«Είναι η ώρα να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με συντρόφευσαν σε αυτόν τον μακρύ δρόμο. Από τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία για την αρχή της καριέρα μου μέχρι τον Λουίς Ενρίκε που μου επέτρεψε να το απολαύσω ως το τελευταίο δευτερόπελτο. Επίσης, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τον Χουλιέν Λοπετέγι, τον Φερνάντο Ιέρο και τον Ρομπέρτο Μορένο, όπως και τα επιτελεία τους.

Επίσης, όλους μαζί και καθέναν ξεχωριστά τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους πάλεψα για να πάμε την Εθνική ομάδα εκεί που της αξίζει, με περισσότερη ή λιγότερη επιτυχία, αλλά πάντα δίνοντάς τα όλα» ήταν το «αντίο» του Μπουσκέτς.

Αναλυτικά η δημοσίευση του:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.