ΗΠΑ: Ο… ποδοσφαιρόφιλος, Τζο Μπάιντεν

Οχι μόνο συντόμευσε την ομιλία του, αλλά παρακολούθησε και το πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού για το Μουντιάλ 2022, ανάμεσα στην Γαλλία και στο Μαρόκο (2-0). Ο λόγος για τον Τζο Μπάϊντεν, ο οποίος επαίνεσε την «αξιοσημείωτη πορεία» των «Λεόντων του Ατλάντα», κατά την διάρκεια μιας μεγάλης συνόδου κορυφής με Αφρικανούς ηγέτες, στην Ουάσινγκτον.

«Ήταν μεγάλη τιμή να παρακολουθήσω τον αγώνα μαζί με τον πρωθυπουργό του Μαρόκου, Αζίζ Αχανούς. Οποια ομάδα κι εάν υποστηρίζετε, αυτό που πέτυχε αυτή η ομάδα, είναι αξιοσημείωτο», έγραψε στο Twitter, μετά το ημίχρονο, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το μήνυμά του, συνοδεύθηκε από μια φωτογραφία, που τον δείχνει να κάθεται σε μια πολυθρόνα και να περιβάλλεται από άλλους αρχηγούς κρατών, με τα μάτια του… καρφωμένα στην οθόνη, όταν το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των Γάλλων.

Πριν κάνει αυτό το «ποδοσφαιρικό διάλειμμα», ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε ενώπιον περίπου πενήντα αρχηγών κρατών, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της Λιβερίας και πρώην κορυφαίου επιθετικού, Ζορζ Γουεά ο υιός του οποίου, Τιμ, αγωνίζεται στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

«Είμαι σίγουρος ότι τώρα λέτε: «Κάνε γρήγορα Μπάιντεν, πλησιάζει ο ημιτελικός», είπε αστειευόμενος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Και πράγματι, η ομιλία του Αμερικανού προέδρου, διήρκεσε λίγο περισσότερο από ένα τέταρτο της ώρας (σ.σ. 17 λεπτά για την ακρίβεια), και τελείωσε… τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του ημιτελικού και ακριβώς την στιγμή που οι «πετεινοί» άνοιξαν το σκορ με τον Ερναντέζ.

Οσο για τον Μπάιντεν, έφυγε από τον χώρο όπου διεξάγονται οι συζητήσεις, λίγο μετά το τέλος του ημιχρόνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.